anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskac pieniadze

MAMY ROZWIĄZANIE!
novbut
#7 Wielbiciel#

dnia 20 pażdziernika opłaciłem zakup 3 przedmiotów (szklanki termiczne opryskiwacz do ogrodu i materac dmuchany granatowy) w kwocie 64,22 zl.Transakcja BLIK, /OPT/X///// XX4110164153XX, Allegro 089f996a-8f1, Płatność BLIK w internecie, Nr 84135541154.Czas oczekiwania na przesyłkę wynosił około 17-20 dni.Jeszcze niedawno napisałem do sprzedającego jak dlugo bede czekal na przesylke,po tej informacji zniknęły wszystkie informacje o sprzedającym i przedmiotach,a ja nie zapisałem danych sprzedawcy i nie wiem co mam robić dalej.Proszę o pomoc w zaistniałej sytuacji.

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@novbut Na koncie, z którego piszesz, nie widzę żadnego zakupu 20 października ani na Allegro, ani na Allegro Lokalnie. Jesteś pewien, że kupiłeś z konta, z którego tutaj piszesz?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
novbut
#7 Wielbiciel#

wiem ze nie ma sladu zakupu gdyz sprawdzilem wszystkie oferty sprzedawca zapadl sie pod ziemie i usunal wszystkie oferty.zostalo mi tylko potwierdzenie wplaty blik na konto allegro.Transakcja Blik,/OPT/X//////XX41100164153XX,Allegro 089f996a-8f1.Platnosv BLIK w internecie,Nr 84135541154.

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

Pewnie masz więcej niż jedno konto i zalogowałeś się nie na to

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@novbut to zamówienie złożyłeś z konta Client:......2233, więc zaloguj się na to konto, a następnie wejdź w zakładkę Moje zakupy i tam będziesz mógł sprawdzić dane sprzedawcy. Znając jego login możesz też skontaktować się z nim np. przez centrum wiadomości.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
milka1234567890
#18 Luminarz#

😎

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@novbut A nie jest to zakup poza Allegro, podesłanego Linka? wówczas kasy nie odzyskasz.

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

Sam znalazłeś ofertę czy przesłał ci ja życzliwy?

oznacz moderatorów
novbut
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

to masz w zakłądce zakupy możłiwość otwarcia dyskusji.

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#12 Orędownik#

Sprawdziłeś w banku gdzie poszły te bliki?

oznacz moderatorów
novbut
#7 Wielbiciel#

a jak mam sprawdzic gdzie napisac czy zadzwonic

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

co masz napisane w tresci operacji? Czy nie ma tam słowa bankomat, ATM?

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@novbut  Normalnie wejdź na stronę swojego banku, lub przez aplikację i zajrzyj do historii

oznacz moderatorów