Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dnia 20 pażdziernika opłaciłem zakup 3 przedmiotów (szklanki termiczne opryskiwacz do ogrodu i materac dmuchany granatowy) w kwocie 64,22 zl.Transakcja BLIK, /OPT/X///// XX4110164153XX, Allegro 089f996a-8f1, Płatność BLIK w internecie, Nr 84135541154.Czas oczekiwania na przesyłkę wynosił około 17-20 dni.Jeszcze niedawno napisałem do sprzedającego jak dlugo bede czekal na przesylke,po tej informacji zniknęły wszystkie informacje o sprzedającym i przedmiotach,a ja nie zapisałem danych sprzedawcy i nie wiem co mam robić dalej.Proszę o pomoc w zaistniałej sytuacji.
@novbut Na koncie, z którego piszesz, nie widzę żadnego zakupu 20 października ani na Allegro, ani na Allegro Lokalnie. Jesteś pewien, że kupiłeś z konta, z którego tutaj piszesz?
wiem ze nie ma sladu zakupu gdyz sprawdzilem wszystkie oferty sprzedawca zapadl sie pod ziemie i usunal wszystkie oferty.zostalo mi tylko potwierdzenie wplaty blik na konto allegro.Transakcja Blik,/OPT/X//////XX41100164153XX,Allegro 089f996a-8f1.Platnosv BLIK w internecie,Nr 84135541154.
Pewnie masz więcej niż jedno konto i zalogowałeś się nie na to
@novbut to zamówienie złożyłeś z konta Client:......2233, więc zaloguj się na to konto, a następnie wejdź w zakładkę Moje zakupy i tam będziesz mógł sprawdzić dane sprzedawcy. Znając jego login możesz też skontaktować się z nim np. przez centrum wiadomości.
😎
@novbut A nie jest to zakup poza Allegro, podesłanego Linka? wówczas kasy nie odzyskasz.
Sam znalazłeś ofertę czy przesłał ci ja życzliwy?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ sam znalazlem na allegro
to masz w zakłądce zakupy możłiwość otwarcia dyskusji.
Sprawdziłeś w banku gdzie poszły te bliki?
a jak mam sprawdzic gdzie napisac czy zadzwonic
co masz napisane w tresci operacji? Czy nie ma tam słowa bankomat, ATM?
@novbut Normalnie wejdź na stronę swojego banku, lub przez aplikację i zajrzyj do historii