Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przez dwa miesiące chociaż jeszcze bym coś zamówił i jakichś pieniędzy by poszło do allegro. Ale chciałbym teraz troszkę pieniędzy dla mój czas i niesamowite nerwy. Nawet może mam rozwiązanie, tylko przykro mi się zrobiło że pracownik osoby które dołączają się do dyskusji. Albo później jak po fakcie zgłaszam że potrzebuję pomocy. Prawie trzy miesiące minęło. Strasza mądry telefon. Debt Collection emails to me. Może ktoś się skontaktuje ze mną w tej sprawie
Ostatni dwóch lat bardzo się zmieniło w sprzedaży. O wiele więcej kupujący zgłasza problem o niewiadomo co za jaką cenę. Proszę wejdź przeczytaj wszystkie moje dyskusje. Jak ja jestem Winny i popełniłem błąd oddaje kasę do kupujący od razu albo jak najszybciej. Ale uważam że ostatni dwie dyskusję którą miałem ij pracownik który pomaga. To nie człowiek, ale może źle czuję. Czuję że idzie w złą stronę
@SFlaNorm Nie ma ludzkiego podejścia, bo piszą automaty. Czasami jest to automat o wyglądzie człowieka, ale sposób działania się nie różni
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Ja mam 40 lat i sprzedaje rzeczy ludziom odkąd miałam 15 lat. Są jakieś nie opisane zasady. Jak ktoś kupuje czegoś od ciebie i te rzeczy 30 lat. Powiedz jak to jest możliwe że kupujący może zgłosić reklamację. Jak ktoś kupuje sprzęt PlayStation od mnie który ma 30 lat. Nawet jak automatycznie miałem zaznaczone jako nowy. Nie pamiętam bo dawno nie używam aplikacji. Stan jaki był, automatycznie jest zaznaczony jako bardzo dobry. Pisałem dyskusji że powinni zmienić tą w aplikację. Jaką np. ważne! I na pewno. Ale w moim wychowaniu w Ameryce Pierwszy 30 lat. Moment kiedy bierzesz towar do ręki i można powiedzieć ze jest zabytek. Jest twoje bez gwarancjihJest twoje bez gwarancji. Uważam że morale allegro Upadły i będę robił hałas. To będzie kolejny temat
@SFlaNorm Nie stosowałeś się do obowiązującego tutaj prawa konsumenckiego, więc masz zawieszone konto. Obyczaje handlowe z Twojego kraju nikogo tutaj nie interesują.
@SFlaNorm zapoznaj się z obowiązującymi w Polsce przepisami. To, że towar stary nie znaczy, że za niego nie odpowiadasz.
Cześć, @SFlaNorm. Kwestię blokady konta możemy wyjaśnić wyłącznie w prywatnej korespondencji mailowej. Proszę, abyś w tej sprawie napisał do nas przez formularz kontaktowy. Sprawa trafi bezpośrednio do działu bezpieczeństwa, który zajmie się Twoim zgłoszeniem i odpowie na pytania dotyczące blokady.