anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieuczciwa licytacja – prośba o pomoc

malgrzata12345
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dobry Wieczór,

Wystawiłem ogłoszenie na licytację telefonu na Allegro Lokalnie. Ktoś zalicytował kwotę 100 000 zł, co ewidentnie jest żartem i działaniem niepoważnym.

Poniosłem już koszty związane z wystawieniem oferty z wyróżnieniem, a teraz wygląda na to, że ktoś bawi się moim kosztem. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sytuacji – chciałbym anulować tę nierzetelną ofertę i uniknąć konsekwencji finansowych wynikających z nieuczciwego działania licytującego.

Z góry dziękuję za pomoc i interwencję.

21b8d75a-3bdc-418f-80c2-60a80e70d9eb

malgrzata12345

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

gdvorek
Moderator
Moderator

@malgrzata12345 o działaniach wobec innych użytkowników nie możemy informować ze względów bezpieczeństwa i obowiązujących zasad RODO.

Jeśli masz pytania, zachęcam dopytać drogą mailową.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

malgrzata12345
#7 Wielbiciel

Gdybym otrzymałbym wiadomość drogą mailową na moje pytanie, nie pisałbym tutaj, ogólnie zero konkretów tylko mydlenie oczów gdybyście żyli w innej rzeczywistości. 

malgrzata12345_0-1756408413474.png

oznacz moderatorów

malgrzata12345
#7 Wielbiciel

To jest żałosne z Waszej strony, nie odpowiadacie na maile na allegro kontakt. Płacić Wam jak najbardziej ale jeżeli chodzi o zwrot pieniędzy można pomarzyć. Jesteście tak samo oszustami jak Ci użytkownicy co podbili mi aukcję do astronomicznych kwot. 

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz

@malgrzata12345 Licytacje na allegro lokalnie nie mają sensu, ktoś może licytować zupełnie anonimowo, bez jakiejkolwiek, najmniejszej nawet weryfikacji. Wiadomo, że nikt nie podbił ofert do astronomicznych kwot ze swojego prawdziwego konta, więc taki ktoś nie poniósł żadnych konsekwencji, nie ma potrzeby o to pytać.

Osoba prywatna może wystawiać licytację na zwykłym allegro, ale nie ma to sensu - jeśli nie jest się dużym sprzedawcą, z długą historią to Twoja aukcja nie będzie zauważona i jest ryzyko, że wejdzie na nią np. tylko jedna osoba, która wylicytuje wartościowy towar za 1 zł.

Niestety, ale allegro jako serwis aukcyjny już nie istnieje. Tylko kup teraz.

oznacz moderatorów