Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
Wystawiłem przedmiot z odbiorem osobistym ktoś kto posługuje się fałszywymi danymi zakupił ten przedmiot i próbował wkręcić mnie w wysyłke do włoch z fałszymy potwierdzeniem przelewu. Napisałem do allegro przez formularz z 3 dni temu o anulowanie prowizji i do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wystawiłem przedmiot ponownie jest jakas inna opcja kontaktu aby anulować ta prowizje ?
Mam to samo z dziś
e-mail: jameswill989@proton.me
Dawid Lill
tel: 666 666 765
@Mahcinekk Dzięki za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
A co z prowizją za sprzedaż którą muszę zapłacić allegro?
@Mahcinekk Wybacz, ale nie wspomniałeś o naliczonej prowizji. Już znalazłam ogłoszenie, o które chodzi. Przekazałam do odpowiedniego zespołu prośbę o korektę opłaty. 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dalej mam do zapłacenia prowizję ile potrwa usunięcie jej z mojego konta?
@Mahcinekk Korekta została już wykonana, sprawdzisz to samodzielnie w zakładce https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
Witam, ta sama sytuacja spotkała mnie: sprzedawałem Nikon Z5 + FTZ II + Sigma Art + Nikkor - ZESTAW
napisałem już w sprawie zwrotu prowizji bo szczerze wyszła dość wysoka i nie za bardzo chciałbym ja stracić 🙂 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Odbiorca | |
Lynn Lill | |
666 666 765 | |
lassoscar@proton.me | |
Client:115780846 telefon: email: lassoscar@proton.me |
heh ciekawie, pytanie dnia kiedy zespół Allegro zajmie się problemem? Bo jak widać ogrom ludzi to dotyka. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Właśnie...i piszą, że konto zablokowane a nie jest zablokowane i od kolejnych osób wyłudzane są dane osobowe...chyba trzeba to zgłosić do Prezesa Urzędu Ochrony danych osobowych (art. 33 RODO) to może wtedy się tym zajmą na poważnie...taki duży portal i naraża swoich użytkowników....i jeszcze chcą za to prowizję od sprzedaży, a człowiek musi udowadniać, że sam nie jest oszustem i że nie sprzedał produktu na ich platformie..ehhh
Umów się z kupującym na odbiór i płatność.
Lynn Lill
e-mail: lassoscar@proton.me
Brak.
e-mail: lassoscar@proton.me
@Kaja30_2005 @kompX_kolszowka Wskazane przez Was konto zostało już zablokowane.
Dobry wieczór,
Mój przedmiot został kupiony przez oszusta
Dawid Lill
0024282a-6737-4ad8-8317-3fb28d7964b5
co mam dalej robić ?
@onas napisz do allegro, znają Lilli https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/podejrzany-klient/td-p/311273/... anulują Ci opłatę 🙂
Dziękuję za odpowiedź a gdzie pisać bo za bardzo nie jestem w temacie ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dostałem emaila jak na screenie.
z adresu: woodlill779@gmail.com
@dzideex Cześć! Dziękuję bardzo za zgłoszenie, nie podawaj lepiej tych danych i zachowaj ostrożność
I znów ta sama osoba co miała być zablokowana kupiła ode mnie telefon z odbiorem osobistym. Na pewno nie kupi - proszę o zwrot prowizji a wystawię ponownie.
dane jej:
Odbiorca |
Dawid Lill |
666 666 765 |
jessicairivg@gmail.com |
Uwagi do dostawy: brak
Nie zmienia tylko telefonu. |