Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Witam. Jak w tytule. Skontaktowałem się już z obsługą, ale dostaję odpowiedź :
Odp. pierwsza :
Nie ma możliwości na ten moment, aby blokada została zdjęta.
Odp. druga :
Nałożyliśmy bezterminowe ograniczenia funkcjonalności konta. Nie ma możliwości, by zostały one zdjęte.
Gdy pytam kiedy mogę napisać z prośbą o zdjęcie blokady, brak odpowiedzi.
Czy jest jakiś inny czas na odwieszenie konta i przywrócenie funkcjonalności ?
Bezterminowo to może być że na stałe. Jaki powód blokady podali ?
|
|
|
Jak widzisz, sam pękasz, wszyscy oni też. Niewygodna prawda za kasę.
tu nie ma zawieszenia konta
jest blokada
stała
do końca świata więc odpowiedzi już nie uzyskasz
nieźle musiałes nakombinować
@Monika_L nie prawdą jest, że ktoś zakombinował. Sam ok rok temu miałem blokadę, po wcześniejszym częściowym zawieszeniu sprzedaży (niewbiciu numerów nadania, mimo że przesyłki były nadane). o dziwo, najlepsze jest to, że moje konto zostało zablokowane po próbach wyjaśnienia (czyli minutę po mailu). Mam to szczęście, że odwołanie na decyzję konsultanta, przyniosło rezultat. Niby zostałem przeproszony, ale wytłumaczono mi, że konsultant Allegro i tak działał zgodnie z regulaminem
Tak stała blokada wyszła, no nic jak już pisałem zostaje mi UOKIK, ktoś zgłosił, że 3 oferty przypominają twarze dzieci w sex lalkach i allegro też tak uważa.. totalna bzdura. Sami oceńcie. Ktoś mi bruździ. Przewiń na sam dół z powyższego linka.
Dostaję2 sprzeczne odpowiedzi :
Odp. pierwsza :
Nie ma możliwości na ten moment, aby blokada została zdjęta.
Odp. trzecia :
W styczniu deklarował Pan, że nie będzie już Pan wystawiał niedozwolonych przedmiotów. Mimo to, w dalszym ciągu oferował Pan na sprzedaż zabronione produkty.
Pana konto pozostanie zawieszone i nie przywrócimy jego funkcjonalności. Decyzja ta jest ostateczna, bez względu na ewentualne Pana prośby.
Nie było upomnienia, wywiązywałem się z płatności Payu i opłat. Według mnie jestem zaufanym klientem. Potraktowano mnie nieuczciwie. Teraz blokada zakupów i sprzedaży ! Szanowni moderatorzy, proszę o interwencję. Temat bardzo intrygujący.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@xkolejorzx Odpowiedzi, które otrzymałeś, nie są sprzeczne. Z obu wynika, że ograniczenia nie zostaną zdjęte z Twojego konta.
"na ten moment" i " zawieszone i nie przywrócimy jego funkcjonalności."
To dwie różne sprawy. Czy Ty widzisz co piszesz ? Jest różnica nat_not
Na lokalnie mam nadal info :
Do czasu ściągnięcia blokady... bla bla bla.. Po ściągnięciu blokady z konta oznaczenie Smart! zostanie przywrócone automatycznie dla Twoich ogłoszeń.
@xkolejorzx Komunikat, który cytujesz, jest automatyczny. Jego treść nie zmienia się, niezależnie od tego czy są szanse na zdjęcie ograniczeń z konta czy nie. Ty otrzymałeś informację, że nie odzyskasz dostępu do swojego konta, by móc na nim dalej działać.
Automatyczny czy nie, ja się nie poddam. Jak można na portalu karać blokiem dożywotnim ? To nielogiczne. Twoja odpowiedź brzmi jak ze średniowiecza, a moja z renesansu. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@xkolejorzx Zamykam ten wątek, nie będziesz mógł w nim dodawać nowych odpowiedzi.
Jeśli będziesz zakładał nowe wątki, zostaną one usunięte. Pamiętaj również, że takie działanie może spowodować nałożenie ograniczeń na Twoje konto również tutaj, na Gadane.
Będę wracał tu z każdym dokumentem z UOKIK dotyczącej 3 ostatnich ofert, które nie naruszały regulaminu. Zostaną powołani biegli sądowi.
Ja Tomek Pajórek nie pozwolę sobie na takie traktowanie. AMEN.