Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem na allegro lokalnie dwa produkty jednej osobie. Kliknąłem w opcję nadaj paczkę, allegro przysłało mi jeden kod z in post do nadania. Dwa produkty spakowałem w paczkę z kodem jaki dostałem do nadania i nadałem poprzez paczkomat. Gdy wszedłem w aplikację in postu to widzę że jest jeszcze jedna paczka do nadania, tak jakby każdy produkt miał być wysłany w osobnej paczce. Gdzie się zgłosić by anulować tę jedną paczkę? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Raczej nie ma sensu anulować bo oplata za wysyłkę ci dojdzie jak paczka dostarczona zostanie do nadawcy sprawdź na saldzie czy oplacił ci podwójną wysyłkę jak tak to mu zwroć na konto za 1 wysyłkę na wskazany przez niego nr rachunku.
Jeden raz jest policzona wysyłka 11,49 zł.
Jeden raz jest policzona wysyłka 11,49 zł.
Jak uda Ci się spakować oba do jednej paczki tak by nie przekraczała wymiarów skrytek w paczkomacie to pakuj w jedną .
Spakowałem do jednej paczki i wysłałem gdyż to były bardzo małe rzeczy, ale nie wiedziałem że w aplikacji inpost są dwie przesyłki dla tej osoby i teraz jedna przesyłka jest w tzw przygotowaniu.
@grzesio19891 sprawdziłam to i rozumiem,że chodzi o zamówienie z 22 kwietnia?
Kupujący zamówił oba produkty w ramach jednego zamówienia, więc można było wygenerować jedną etykietę.
Natomiast status "oczekuje na nadanie" ma inne zamówienie (z 24 kwietnia), jednak informacje o tej przesyłce nie powinny być jeszcze widoczne w aplikacji InPost, ponieważ etykieta nie została wygenerowana.
Czy na pewno przesyłka, która widzisz w aplikacji dotyczy zamówienia z Allegro Lokalnie?
Nawet jeśli tak jest, to nie trzeba jej anulować, opłata nie zostanie pobrana, a w systemie widzimy, że nadałeś przesyłkę do kupującego.