Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Info w ofercie allegro lokalnie wygądało tak :
"Droga wysyłka ? Paczka z Chin leciała do Hiszpanii lub Francji, potem z magazynu UE do Polski do mnie, następnie idzie do klienta. Pieszo lalka nie przyszła 🙂 "
Waga 19kg. wysokość 80cm.
3 kurierów razem 500zł. Oferta usunięta, upomnienie.
Podejrzewam, że klient nie doczytał i zgłosił.
Po kontaakcie z obsługą dostaję kopiuj wklej tego co już dostałem w mejlu powiadamiającym i przeczytałem. Pracują tam lenie i osoby niekompetetentne ?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jak wyżej.
Brak odpowiedzi serwisu i tutaj też. Ktoś usuwa ofertę nie czytając jej opisu. Wstyd i chańba.
@xkolejorzx ,,pińset?,, trudno się do tego odnieść , zamawiam z Chin regularnie pakę
+/_ 50kg , za transport liczą nie całe 1,5 stówki ,gabaryt spooro większy .
Chyba statkiem, to się zgodzę.
@xkolejorzx "Paczka z Chin leciała do Hiszpanii lub Francji, potem z magazynu UE do Polski do mnie, następnie idzie do klienta" no i wszystko ładnie lecz:
Kosztem dostawy może być tylko koszt - od sprzedawcy do klienta - czyli od Ciebie do klienta
Twoje koszty importu NIE STANOWIĄ KOSZTÓW DOSTAWY zakupu klienta i nie powinny być tam uwzgledniane. Te koszty powinny byc wliczone w cene towaru.
Moim zdaniem Allegro ma w tym przypadku racje
Paczka nie jest u mnie. Zostaje wysłana z Chin po zakupie. Koszty ponosi kupujący.
jak chcesz tu sensownych odpowiedzi opisz swój problem po ludzku i po polsku,
@_Likos_ próbuje rozszyfrować twój tekst i ma rację, koszta działalności wlicza się w cenę produktu, można kupującego obciążać tylko bezpośrednimi kosztami wysyłki
po polsku, próbuje rozszyfrować twój tekst i ma rację .. ./ masz rację ? sam piszesz szyfrem xd
@xkolejorzx polecam lekturę ustawy konsumenckiej i kodeksu cywilnego wraz z komentarzami i wyjaśnieniami, plus interpretacje przepisów uokik, a następnie ich analizę pod kątem Twojej sytuacji