Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, wybrałem opcję wyróżnienia mojej licytacji za 5,5 zł. Jest tam napisane,że to na 30dni przy czym trochę mi się wierzyć nie chce, że tak długo.
Ponad to mam napisane teraz w ogłoszeniu,że zakończy się 27.02 o tej i o tej.. co sugerowało by dwa dni promocji - nie 30...
Moje pytanie brzmi na jak długo jest takie wyróżnienie za 5,5 to chyba "premium".
I jak zapłacę, sami mi ściągną pieniądze z konta ? Muszę jakoś je doładować ?
Na Kup teraz będzie aktywne przez 30 dni, w licytacji do końca licytacji. Generalnie szkoda zachodu i kasy na to od kiedy na głównym Allegro i tak się nie wyświetla...
Trudno, teraz już stracę. A jeśli w rachunkach miałem to 5,5 na minusowym saldzie i właśnie przed chwilą to opłaciłem to już mam to z głowy tak ?
Nie będzie tak,że po 30 dniach sama mi się odnowi i znów będe zmuszony zapłacić ?
@MustSeePoland Opłaty nie będą pobierane automatycznie z Twojego konta, są dla Ciebie widoczne właśnie na saldzie konta, gdzie możesz je uregulować.
Co do promocji, prawdopodobnie zakończy się ona wtedy, kiedy zakończy się licytacja - zgaduję, że w takim razie będzie to właśnie 27.02. Podaj mi jednak numer oferty, to upewnię się i dam Ci znać:)
https://allegrolokalnie.pl/oferta/termostat-dt135-honeywell-home-pcy
To jest ta oferta, proszę.
Czyli jeśli minie ten okres promocji to zmieni się na zwykłe i nie odnowi się automatycznie obarczając mnie kolejnymi kosztami ? Nie muszę tego pilnować?
Przy czym to by oznaczało,że zapłaciłem 5,5 za 2 dni promowania - nie 30.
Wyróżnienie wprowadziłem dziś testując czy to coś pomoże mojemu ogłoszeniu. Więc jeśli by zakończyło się 27.02 to tak jakbym za dwa dni zapłacił 5,5
@MustSeePoland nie pomoże, bo Lokalnie nie ma odpowiedniego ruchu, który pozwoli na komfortową sprzedaż. Lokalnie było napędzane przez Allegro, teraz to już historia.
Możesz wystawiać na Allegro, wtedy coś sprzedasz.
@MustSeePoland Wyróżnienie w tej ofercie jest aktywne do 27 marca 2025 r. Natomiast 2 marca mija 30 dni od rozpoczęcia oferty.
Czyli jak nie zostanie sprzedane i oferta się wznowi to wyróżnienie również się wznowi skoro jest opłacone?
Dobre pytanie
Ja generalnie wystawiając to myślałem,że mam wystawione na czas nieokreślony. Bo chciałem by wisiało tak długo aż się sprzeda
To mi się samo odnowi ? Ja muszę to zrobić ? Może mogę coś zaznaczyć już teraz ?
@MustSeePoland Potwierdzam, że oferta jest wystawiona bez limitu czasu. 2 marca mija 30 dni od jej wystawienia, dlatego ten termin widzę jako zakończenie 30 dniowego cyklu. Wyróżnienie będzie aktywne do 27 marca. Po tym czasie będziesz mógł je aktywować ponownie.
Ok, ale jeśli tego nie zrobię to samo mi się automatycznie nie uruchomi wyróżnienie ?
@MustSeePoland Konsultuję tę sprawę.
Wiadomo coś ?
@MustSeePoland Wyróżnienie nie uruchomi się ponownie automatycznie i nie zostanie naliczona kolejna opłata.