Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę Państwa, pojawił się u mnie taki komunikat, cytuję:
"Twoje ogłoszenia nie będą miały oznaczenia Smart, ponieważ nie zostały spełnione warunki regulaminu programu. Masz na swoim koncie co najmniej 6 naruszeń regulaminu serwisu."
W regulaminie (poradniku) "Jak dbać o jakość ogłoszeń na Allegro Lokalnie" jest napisane:
Twoje ogłoszenia nie otrzymają oznaczenia Smart! w ramach promocji Allegro Smart! na Allegro Lokalnie, jeśli:
- Twoje konto zostało zawieszone lub jego działanie zostało ograniczone
- w okresie 30 dni musieliśmy usunąć co najmniej 6 Twoich ogłoszeń ze względu na to, że naruszały regulamin
Proszę o szczegółowe wyjaśnienia, gdyż moje konto nie zostało zawieszone, ani nie zostało "ograniczone" jego działanie, a ponadto w okresie dowolnych 30 dni żadne moje ogłoszenie nie musiało być usunięte z powodu "naruszania regulaminu".
W prawie stosuje się zasadę, że dopóki nie udowodni się komuś winy/wykroczenia, to jest on traktowany jako niewinny (in dubio pro reo - domniemanie niewinności). Czyżby Allegro Lokalnie stawiało siebie ponad prawem?
Krzysztof Szmalenberg
Panie Krzysztofie, tutaj obowiązuje REGULAMIN
REGULAMIN to rzecz święta
i oczywiście nie narusza ON prawa, ani ponad nim nie stoi
istnieje ON w celu naszego wspólnego szczęścia i radości
amen
Proszę więc mi udowodnić, że "naruszyłem" ten Regulamin 6 razy w ciągu 30 dni, bo ja twierdzę, że tak nie było.
myślę że REGULAMIN nie przewiduje przekazania Panu Krzysztofowi dowodów
W takim razie stawiacie się ponad prawem, gdyż twierdzenie, że ktoś coś "naruszył", bez przedstawienia konkretnych zarzutów i dowodów owego "naruszenia", jest bez żadnej wartości.
Już nie wspomnę o tym, że coś takiego jest dla mnie w najwyższym stopniu obraźliwe.
Pani nat_not zara wszystko wyjaśni / i bedziesz Pan uświadomion / czyś Pan zgrzeszył czy beatyfikować pora
@KrzysztofSz1956 Udało mi się ustalić, że cała sprawa ma związek z ofertami usuwanymi na Twoją prośbę. System rozpoznał je jako naruszenia. Przepraszam za tę sytuację.
Zdjęłam blokadę Smart z Twojego konta. Teraz problem nie powinien już występować.
Dodam, że @katarzynab1712 nie jest pracownikiem Allegro, bo wydaje mi się, że mogłeś odnieść takie wrażenie, czytając wcześniejsze wpisy.
właśnie!! jam expert niezależny, w pełni osobny i z boku pomagam / charytatywnie
Dziękuję za wyjaśnienie tej sprawy. Byłoby całkiem cudownie, gdyby nie tykała Pani swoich rozmówców bez uprzedniego wypicia bruderszaftu 🙂
znałam raz takiego Mietka i on mawiał do swoich kumpli spod budki z piwem, tak im gadał: "eee... maniek ty wyciong kija z rzyci bedzie ci sie lepi żyło" - tak im gadał Mietek
@nat_not Taki sam problem występuje aktualnie na moim koncie, tzn. "Zablokowana sprzedaż Smart!...". Komunikat pojawił się po prośbie i usunięciu starych ofert z konta. Czy można coś z tym komunikatem zrobić?
Panie Krzysztofie - sytuacja rozwiązana, problem znikł (zniknął?) (w każdym razie .... go pies) odtańczmy wspólnie radości taniec
Obie formy czasu przeszłego są poprawne.
😊 😁
a ta z psem?
O psie i o przyczynie mezaliansu dla psa pisał dawno temu Julian Tuwim 😄 😉.
tu wim przecie o tem.... hto to Tuwim?
No tak. Teraz też ludzie na siebie szczekają, ale prawdziwych endeków już nie ma 😉
za to prawdziwych e-deklów nie brak
definicja - Dekiel/Dekielka: **piiip**a, głupek, ktoś, kto ma źle poukładane w głowie; jak również głowa (np. "masz chyba coś z deklem!")
@KrzysztofSz1956 Wyjaśniam tę sprawę. Odezwę się ponownie, gdy będę wiedzieć więcej.
również mam taki problem , nic złego nie zrobiłem a dostałem ostrzeżenie niewiem za co i blokade smart, proszę o odblokowanie