Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry. Kupujacy zakupil ode mnie przedmiot. Od dawna nie sprzedaje na allegro, przedmiot zostal w aktywnych przez przypadek jakis :(( Chcialam mu odeslac pieniadze ale niestety nie dotarly do mnie, dzwonilam do banku, sprawdzilam wszystkie mozliwe konta - nie ma. Kupujacy otworzyl sprawe o zwrot. Prosilam o pomoc allegro, informacje na jakie konto poszly pieniadze-nie otrzymalam pomocy. Sprawa ciagnie sie juz prawie miesiac. Jakis tydzien temu allegro nagle oswiadczylo ze sprzedajacy zwrocil pieniadze (cud jakis, nic nie dostalam i niczego nie zwrocilam) i obiecal zwrot na konto kupujacego w terminie 7 dni roboczych. Minelo dwa dni temu. Kupujacy wciaz czeka na zwrot, nikt juz nawet nie odpowiada na jego ponaglenia. Jak moge mu pomoc????? Dlaczego allegro przetrzymuje pieniadze ktore podobno zwrocilam?
@luizag a nie miałaś kasy tu https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji ?
Czy została wypłacona na Twoje konto ?
Próżno szukać pieniędzy na różnych kontach bankowych, bo te zapewne były na twoim koncie w Allegro. Jeśli Allegro za ciebie dokonało zwrotu to otrzymaliście maile w tej sprawie, należy je przeczytać tam zapewne są informacje kiedy przewidywany jest zwrot.
Zawsze można przywołać moderację by przyjrzeli się sprawie