Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @MiMary @la_nika @N_Nitka28 @w_kiwi
Nie mogę utworzyć etykiety do zamówienia . Przy zamawianiu przesyłki wyświetla się komunikat : "Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera"
Co się dzieje ? Wczoraj jedna paczka , rano doszła kolejna i ten sam błąd .
Sam fakt, że musimy się tłumaczyć za błędy serwisu jest chory.
Zamówienia powinny zostać automatycznie anulowane i to serwis powinien poinformować kupujących, że w wyniku błędu zamówienia nie zostaną wysłane.
Nie możemy nadac paczki do CZ. Włączyliście nam ONE a nasz kod pocztowy nie jest obłsugiwany.
Klient nie odpowiada, same problemy sie zaczynają
Proszę o wyłaczenie tego
kod pocztowy 98-300
numer zamówienia c9ac0bc0-a00d-11f0-9d66-3d00eb1ccfed
Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera
Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera
Mamy to samo, konsultant napisał żebyśmy anulowali zamówienie... Dodam że w naszym Mieście znajdują się paczkomaty allegro one...
Tak, jedno to sobie miozna anulować i modlić się że kupujący jest normalny i nie wystawi negatrywa ale mój znajomy ma dzisiaj ponad 30 i rwie włosy co tu robić.
@ZYLU aktualnie występują problemy z generowaniem etykiet dla zamówień Allegro International. Znamy problem i nasz dział techniczny pracuje już nad rozwiązaniem, aby wpływały prawidłowe zamówienia od klientów.
Niestety nie będzie możliwości wygenerowania etykiety. [edytowano]
Kontakt z klientem w Polsce jeszcze nie stanowi takiego problemu, ale tutaj chodzi o klienta z Czech.
Chce nadać przesyłkę do Czech. Mam komunikat:
Nie wszystkie przesyłki zostały zamówione. Popraw dane lub usuń niezamówione przesyłki, żeby przejść do Podsumowania.
co mam zrobić?
Zamówienie
Cześć, @Textom. Przepraszam za utrudnienia i potwierdzam, że mieliśmy chwilowy problem, który został już rozwiązany.
Zamówienia powinny zostać anulowane. Jeśli klient kupi ponownie, problem już nie wystąpi.
Proszę o wykluczenie zamówień:
Przepraszam, że moja poprzednia wypowiedź mogła być nie dość precyzyjna.
Z przyczyn prawnych nie możemy usuwać takich komentarzy, natomiast oczywiście nie będą one brane pod uwagę w jakości. Jeśli tylko otrzymacie - dajcie nam tu znać, a ja zgłoszę taki komentarz do wykluczenia.
do wykluczenia z jakości sprzedaży
b38a2dd0-9f9b-11f0-b42c-9325c9d7bd4d
fab7f960-9fc5-11f0-96ea-bf4f56b08af2
63dd0c10-9fc5-11f0-8509-57e61af36c1f
c16e2543-9fba-11f0-b42c-9325c9d7bd4d
234d26b0-9fae-11f0-8d27-959e7a05a75b
1b7440c0-9fa1-11f0-8509-57e61af36c1f
@grafikalin w związku z dzisiejszą awarią zgłoś proszę te zamówienia do wykluczenia przez nasz formularz kontaktowy.
Ten problem zgłoszony rano do 2 zamówień
- jedno zamówienie - Allegro nie odpisuje na problem przez e-mail
- drugie zamówienie - ustalono godzinę kontaktu telefonicznego - nikt nie zadzwonił mimo ustalonej i wyczekiwanej godziny
Proszę o pomoc @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @4motor. Proszę, podaj numery zamówień.
@4motor, przepraszam za utrudnienia. Mieliśmy chwilową awarię, która już nie występuje. Problem nie będzie już pojawiał się przy nowych zamówieniach. Po anulacji i zwrocie środków klienci mogą zamówić u Ciebie ponownie.
Wystarczy zmienić miasto nadawcy na takie które obsługuje allegro one ( np , Wrocław ) i można wysyłać u siebie poprzez paczkomat . Ludzie w dzisiejszych czasach nie potrafią już kombinować...
Ale musi to być paczkomat Allegro one ? czy odbierze to przy okazji jakiś kurier ?
@PaemiStore jeśli kupujący ponownie złoży zamówienie z metodą dostawy Allegro International Czechy przesyłkę od Ciebie odbierze już Kurier InPost.