Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, czy przewoźnik DHL Parcel notuje dzisiaj awarię i nie realizuje zleceń odbioru? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, proszę o interwencję. Sytuacja podobna. Paczka od 2 dni nadana czeka w automacie dhl, samochód dhl krąży po osiedlu ale paczka dalej nie odebrana.
Allegro Automat DHL BOX 24/7 (AD)
AD00NH91N9
@Heavy_Pixel W związku z awarią DHL, o której pisaliśmy tutaj, niestety nie jesteśmy w stanie zweryfikować tego zgłoszenia. Muszę Cię prosić o cierliwość.
Ja cierpliwy jestem, gorzej z klientem który zamówił personalizowany towar na urodziny.
Dzień dobry, to chyba jakiś nieśmieszny żart. Czekam na dwie przesyłki - kiedy je otrzymam? One cały czas kisną w automacie paczkowym i nie mogę ich odebrać? Dlaczego nie mogę ich przekierować do punktu lub do siebie do domu? Czy wy jesteście poważni w tym Allegro?
Dotyczy paczek:
AD00NII5G1
AD00NEB4Z5
Dzień dobry @Godfather92! W związku z awarią przewoźnika nie otrzymujemy aktualnych statusów, nie mamy możliwości przekierowania przesyłek.
Przewoźnik wydłuży czas na odbiór przesyłki o minimum 24 godziny i od razu po usunięciu awarii udostępni Ci kod odbioru przesyłki.
A próbowałeś nadać w punkcie odbioru? U nas sklep Żabka prowadzi taki punkt. Myśle, czy tam nie podrzucić.
Dzień dobry czy wiadomo kiedy będę jeździć kurierzy z przesyłkami?
@Client:94665288
Codziennie rano kurier najpierw musi wstać, zadbać o swoją higienę, zjeść pożywne śniadanie oraz wypić filiżankę pysznej kawy.
Po porannym rytuale musi odpowiedzieć sobie na jedno bardzo ważne pytanie, czy ma ochotę dziś jeździć z przesyłkami, jeśli odpowiedź będzie pozytywna to wtedy właśnie będzie jeździł.
Rozumiem czyli nie wiadomo czy coś ruszyło w sprawie tej awarii systemu?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ W dniu wczorajszym kurier DHL odebrał ode mnie paczki,zgłaszał że nie działa poprawnie system. Klienci widzą w dalszym ciągu że paczek nie nadałam, część ma już pretensje a jeden zgłosił zwrot bo nie dotarło na czas choć dopiero ranek i nawet nie odebrał paczki. Prosze to naprawic i podac klientom informacje ze paczki nadałam, bo za chwilę dostanę negatywy ze nie wyslane na czas a wy ich potem nie usunienie bo bedziecie papczyć że nie ma podstaw bo brak komentarza.
Wczoraj nie odebrał DHL awaria ale czy w dniu dzisiejszym wie ktoś czy odbiera zaległe zlecenia .
Mam następną paczki DHL i mistrz all pokazuje że mam nadać w dniu dzisiejszym a nawet podjazdu nie mogę zamówić dopiero na poniedziałek ,
@KOGUT-K74 u nas był kurier DHL , niby odebrał bez skanowania. Podobno jest szansa że pojadą ale kiedy i gdzie dojada tego nie wie nikt..........
Dzień dobry, jak mam odebrać paczkę z automatu DHL jeżeli nie mam kodu odbioru a podejrzewam że paczka jest od wczoraj bo kurier DHL z inną paczką był wczoraj osobiście, status na wszystkich paczkach jest „w drodze” ile paczki w czasie awarii będą w automatach?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ A ja mam PODSTAWOWĄ PROŚBĘ ZAMIAST PRZERZUCAĆ SIĘ KTO KOMU NIE ODEBRAŁ PACZEK BO ZGŁOSZENIA SĄ TYLKO KOPIOWANE I TO BEZ SENSU TO ZADZIAŁAĆ KONKRETNIE TU GDZIE SIĘ DA CZYLI Prosze wysłać informację mailową do wszystkich klientów którzy zamówili Allegro DHL że jest awaria,proszę to wysłać z waszej strony bo jak my napiszemy to klient ma to gdzieś jego obchodzi tylko ze widzi ze paczka nie nadana i wina sprzedawcy. Allegro ma napisac oficjalnie taka informacje a najlepiej na gorze strony allegro i podac link pod ktory mozna klienta odesłać na potwierdzenie.
Moja paczka Allegro AD00NFR8H5 prawdopodobnie leży w paczkomacie, jest informacja że 2 lipca przed 21:00 wyszła z sortowni kodu odbioru nie dostałem przez awarie, natomiast dziś dostałem powiadomienie że paczka z aliexp..... jest w drodze do paczkomatu i dziś w nim będzie, to chyba awaria dotyczy wyłącznie allegro.
Ja dostałem na maila link od sprzedawcy w którym jest informacja, że zamówienie zostało dostarczone do klienta, jednak na allegro dalej widnieje status „w drodze”
Przed chwilą otrzymałem serię sms od Allegro z kodami odbioru przesyłek z automatu DHL.
Dodam że kod odbioru do paczki z aliexp..... Dostałem dziś w apce DHL. A w allegro info że przesyłka jest w drodze i będzie opóźnienie.
@Client:34961157 czy możesz napisać, do czego się odnosisz, pisząc "nieprawda"?
Informacje o opóźnieniu DHL są opublikowane dla wszystkich w Aktualnościach, informacja widoczna jest także na stronie z formularzem kontaktowym, a komunikację wyślemy (czas przyszły), gdy tylko otrzymamy wszystkie szczegóły od przewoźnika.
@noak2 nie wiemy w jakimś stopniu awaria przewoźnika odbiła się na innych platformach, ale dotyczy DHL, nie Allegro.
@Client:84076855 z powodu awarii DHL nie otrzymujemy statusów od przewoźnika, gdy uporają się z problemami technicznymi, informacje będą aktualne.