anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[03.07.2025] Awaria DHL

MAMY ROZWIĄZANIE!
SMA_X-Tiger
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, czy przewoźnik DHL Parcel notuje dzisiaj awarię i nie realizuje zleceń odbioru? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
214 ODPOWIEDZI 214
kakabe_2007
#12 Orędownik

Dziękuję za informację

oznacz moderatorów
WM_tworzywa
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Awaria jest podobno usunięta, ale paczki nadane w automacie paczkowym 3.07 nadal są w statusie 'oczekuje na nadanie', potwierdzenia o umieszczeniu w paczkomacie brak. Czy statusy są aktulane, czyli nikt się nie pofatygował po te paczki ? Jeżeli nie są aktualne, czy jest jakieś narzędzie do sprawdzenia stanu faktycznego ?

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@WM_tworzywa Konsultuję tę sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
krzysztofbuba
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Czy można dostać jakąś informację o przesyłkach AD00NFPL39 i AD00NJ9J61 w związku z tą awarią DHL?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

nie można

oznacz moderatorów
jaqjordan
#8 Zapaleniec

Dobra. Tera już są mega cyrki. Przesyłka AD00NBV7Q6. 

IMG_5018.png

oznacz moderatorów
RealDevil
#8 Zapaleniec

DHL to najgorsza firma kurierska. Z nimi są problemy od długiego czasu, pracowników traktują jak śmieci, a kurierzy przez to mają w dupie. Ta firma powinna zostać zamknięta. Korpo [edycja]

oznacz moderatorów
shopmw
#11 Animator

Zdecydowania, połowa paczek, albo jest doręczana z gigantycznym opóźnieniem lub zagubiona. nie wiem jaki sabotażysta dołączył DHL bez możliwości odłączenia. Nikt nie robi takiego syfu jak oni, a zwroty często znajdujemy w całym budynku ( nie jesteśmy w nim jedyną firmą) lub porzucone gdzieś na placu

oznacz moderatorów
sl-aw-ek
#18 Luminarz

@shopmw "zwroty często znajdujemy w całym budynku" to już jest zależne od konkretnego kuriera a nie od firmy, nie takie rzeczy miałem z InPostem ale odpowiednie środki wychowawcze sprawiły, że na mój adres ... zmieniono kuriera 🤣 

oznacz moderatorów
JADEN_SKLEP
#9 Pomysłodawca

Witam, czy jest jakiś problem z DHL. Zauważyłam, że w aukcjach gdzie jest wysyłka DHL (paczki) oraz DHL (palety) kupujący nie ma możliwości wyboru tego przewoźnika. Zgłosiłam już problem do allegro rano ale nadal cisza z odpowiedzią @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Przez kilka dni wcale nie działało. teraz według Allegro podobno działa, według infolinii DHL podobno nie. Póki nie będzie na 100% naprawione to dobrze, ze nie można wybrać. Pisali tu ludzie, ze niektórzy już tydzień na paczki DHL z Allegro czekają, wiec to lepiej dla klientów...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów
Client:96004711
#7 Wielbiciel

Nadal jest problem, pisze jako odbiorca przesylki ktora rzekomo w sobote pojawila sie w punkcie odbioru i na mnie czeka (wedlug smsa), a w rzeczywistosci nigdy tam nie dotarla i sluch o niej zaginal. Dzownilam dzisiaj na Allegro Delivery, ale nic nie wiedza, to samo DHL.  Zlozylam reklamacje, i podobnie zrobil sprzedajacy.

Zamawialam 2 lipca z obietnica dostarczenia na 3 lipca. Mamy 7 lipca a paczki nie ma.

oznacz moderatorów
Salma01
#7 Wielbiciel

Mam dokładnie to samo z 4 paczkami, dziś mamy 8 lipca a paczek nadal nie ma, ciągle w drodze  od 2 lipca, pisałam jeszcze dziś o informacje do sprzedawców ale w tej sytuacji będę zmuszona zwracać zakupy przed odbiorem bo za dużo zblokowanych środków a zamówione artykuły były mi niezbędne na sobotę...

oznacz moderatorów
noak2
#8 Zapaleniec

No dobra to co zamówiłem jest prawdopodobnie w paczkomacie jedna paczka z allegro, druga z chin z innej platformy jeśli przez weekend nie będę mógł ich odebrać to zostaną odesłane? Czy będą czekać tak długo aż awaria zostanie usunięta?

oznacz moderatorów
MiMary

@noak2, przewoźnik przedłuży czas na odbiór przesyłki do środy 09.07.2025. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów