Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można zrobić przesyłki DPD mieli i nic i taki komunikat wyskoczył: An error has occurred
U mnie identyczna sytuacja przy Orlenie
u nas tez kazdego kuriera @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mamy problem wiec bedziecie musieli wylaczyc nam czesc z paczek ze statystyk
Czyli to znów wina Allegro.
Ale to sprzedawców będą rozliczać za termin wysyłki.
dokładnie, allegro uniemożliwia wykonanie przesyłek
można uznać że to czyny nieuczciwej konkurencji
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Również zgłaszam problem z nadaniem przesyłek wszystkich przewoźników
My nie możemy zlecić podjazdu, dla allegro One
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy przesyłki nadane w automacie dziś do 14:00 zostaną odebrane ( kod 05-300)? Nie byliśmy w stanie zamówić podjazdu, poszły do maszyny.
U mnie podobnie: ani Orlen, ani One...
ta sama sytuacja
Taka sama sytuacja przy DPD i Orlenie
@DrukujTanio Weryfikuję sprawę. Wrócę do Was z informacjami.
[AKTUALIZACJA 14:50]
Zlokalizowaliśmy problem i pracujemy nad rozwiązaniem. Przepraszam Was za niedogodności. Wrócę z kolejnymi informacjami.
[AKTUALIZACJA 15:20]
Problem nie powinien już występować 😉
Zadziałoało.
@N_Nitka28 coś już wiadomo? Bo u mnie nadal nic nie działa
Już jest ok 🙂
Dzień dobry,
mam problem z nadaniem przesyłki przez usługę Wysyłam z Allegro. Podczas próby zamówienia etykiety pojawia się komunikat: „An error has occurred” i proces zamawiania nie jest możliwy do zakończenia.
Sprawdzałem:
dane przesyłki są poprawne,
błąd występuje na trzech różnych komputerach i w różnych przeglądarkach,
próbowałem również po wyczyszczeniu cookies oraz ponownym zalogowaniu – problem nadal występuje.
Proszę o pilne sprawdzenie, czy występuje usterka po stronie Allegro i o pomoc w rozwiązaniu problemu, ponieważ muszę nadać przesyłki.
pocieszę Cię
nie tylko ty
allegro uniemożliwia wykonanie przesyłek
można uznać że to czyny nieuczciwej konkurencji
Tak to promują wiecznie są z tym problemy.
Nie wspomnę o doręczaniu na czas przesyłek dostawa w ten sam dzień..
na 10 zamówień 10 doręczone na następny dzień..
D R A M A T