Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziala Wam SS?
Mi wlasnie padlo - pojawia sie komunikat:
Podczas łączenia z serwerem „salescenter.allegro.com” wystąpił błąd. PR_CONNECT_RESET_ERROR
Kod błędu: PR_CONNECT_RESET_ERROR"
Sama strona Allegro dziala poprawnie.
P.S. Zamiast prosic o zrzuty, filmiki, akty urodzenia i numer buta - sprawdzcie prosze dokladnie ewentualna awarie zamiast uprawiac spychologie 😉
U mnie nie działa zarówno na sieci Orange jak i na sieci Play.
U mnie nie działa ani na chromie ani explorerze ani safari, bez różnicy czy to sieć Orange czy Play nic nie działa
Problem leży po stronie orange. wystarczy do nich zadzwonić i odblokują dostęp do strony
dostałam od nich informację proszę się skontaktować z Allegro. I tak od jednego do drugiego!
W Play i Multimedia też nie działa
Nie działa panel sprzedaży na żadnej przeglądarce, nie mogę pakować zamównień a za chwilę odbiory kurierskie.
Nie działa
Witam
czy i Was takze nie działa salescenter ?
@salonpieknewlosy u mnie działa
U mnie nie działa
U mnie też nie działa ale serdeczności pozostały
Nie zauważyłem przerw w działaniu
mozecie osoby majace Orange internet polaczyc sie z inna siecią niż orange i dac udostepnij router wifi z telefonu zamiast domowego routera, u mnie na chwile potrzeba do etykiet wygenerowania wiec wszystkim tez polecam ja akurat mam play jako dodatkowy
Play też nie działa
mi też nie działa
Coś ruszyli ale zamówienia się nie ładują, występuje taki komunikat: "Wystąpił błąd podczas pobierania filtrów. Odśwież stronę, aby spróbować ponownie"
u mnie to samo błąd w zamówieniach reszta działa
Zaktualizowałam rozwiązanie. Problem nie występuje po stronie Allegro, ale operatora Orange, który przechwytuje i blokuje ruch sieciowy swoich klientów.
Skontaktowaliśmy się z Orange, żeby to wyjaśnić, natomiast samo rozwiązanie leży po stronie tego operatora.
Wrócę z informacjami, gdy tylko je otrzymam.
Na czacie konsultant Orange kazał mi kontaktować się z wami bo oni nie mogą pomóc.