Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
nie mogę nadać paczki Allegro One Box DPD wyskakuje komunikat:
"API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później."
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Potwierdzam, mamy ten sam błąd, na 20 paczek robi 3, przy pojedynczym drukowaniu nie generuje wcale. problem jest zarówno z DPD jak i UPS
No niestety coś z api mają pewnie dopiero od 8 będzie działał ktoś w tej kwesti...
Potwierdzam, mamy ten sam problem.
na allegro delivery nie działa dpd i ups
jedynie orlen działa 🙂
Podbijam. Allegro One Box UPS leży, dpd jeszcze nie sprawdzałem
@lwowl dzięki za info CIEKAWE CZEMU ROBIĄ TO W PONIEDZIAŁEK...
gdzie najwięcej zamówień jest po week
@sklep_solpio Żeby pokazać, gdzie mają wszystkich użytkowników.
Opłaca się zaczynać pracę o 6. Wszystkie etykiety wyszły.
Jak się ma mało zamówień, może ranne wstawanie w czymś pomoże.
Ale zamówienia przychodzą również o 7, 8, 9 itd. przecież nie ma ich jak nadać...
To samo czekamy na naprawę awarii.
POtwierdzam. Kurierskie dpd i ups działają poprawnie - allegro ONE nadawany dla tych przewoźników - nie działa ( API prtzewoźnika tymczasowo niedostępne)
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
A ja bym chciała wiedzieć czy będziecie lub nie będziecie liczyć wysyłki które powinny wyjść dziś poprzez Allegro One, a nie ma ich na razie jak zamówić. Awaria ma być do godziny 10... na razie... u mnie niestety zamówienie kuriera Allegro One DPD po godzinie 10 skutkuje odbiorem paczki dopiero następnego dnia roboczego czyli po terminie wysyłki... proszę zatem o informacje co z paczkami, które z powodu awarii dziś nie wyjdą a powinny.
@lwowl @_Likos_ @sklep_solpio @www_dc12v_pl potwierdzam informację jaką przekazał Wam @lwowl:
Przerwa techniczna przewoźników Allegro ONE/International/Allegro Delivery
Trwa przerwa serwisowa i potrwa do 17 lutego 2025 do ok.10:00. Środowisko Allegro ONE/International/Allegro Delivery będzie niedostępne z powodu prac IT.
@WarsztatNadruku jeśli takie będą w wyniku tych prac, to wtedy wskaż mi nr zamówień i będę działał w tym temacie.
@gdvorek dzieki za info. Lecz w tej sytuacji nie wiemy czy od nas wyjada paczki ONE. Kurierzy DPD i UPS w poniedziałki są u nas bardzo wczesnie czasem nawet przed 10. Będziemy wówczas pisać o wykluczenie ze statystyk a niezadowolonych klientów odsyłac do pomocy allegro
@_Likos_ rozumiem Was - umówmy się, że wtedy przekażecie mi nr zamówienie i ja będę działał, żeby Wam pomóc. A tak jak piszesz klientów odeślemy do Allegro Pomoc z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji. Bądźmy dobrej myśli.
Czemu takie akcje robicie w poniedziałek? Czemu aż do 10?
@Pulse bo to stan umysłu, Inpost robi takie prace w nocy weekend 🙂
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ czemu nie dotaliśmy informacji, czemu kupujący mogli wybrać metodę której ja nie mogę dziś nadać ?????? Allegro Delivery mam ustawione na zamów do 9 a o 10 zawożę wszystkie do Epaki, potem nie mam takiej możliwości 😞 Więc zmówienia z Weekendu dziś nie wyjdą przez Was 😞
@Pulse są to pracę techniczne, które wymagały podjęcia działań. Prosze o cierpliwość.
Allegro niepoważny serwis, banda amatorów !!!! Przedłużyliście przerwę do 11 jak można planować prace serwisowe jak jest najwięcej paczek po weekendzie !!!!!