anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[17.09.2025] Komunikat: "Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść..."

MAMY ROZWIĄZANIE!
stylander
#9 Pomysłodawca

co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów
144 ODPOWIEDZI 144
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@topmodern_pl problem jest znany. Związany z uruchomieniem allegro biznes.

Najprawdopodobniej przełączenie widoczności na widok dla konsumenta (kupujący) częściowo rozwiązuje problem

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @topmodern_plOdnotowaliśmy problemy z kwalifikacją ofert na Allegro Business, w związku z aktywacją business.allegro.pl, dlatego niektóre oferty (nawet spełniające warunki), mogą być niewidoczne na business.allegro.pl.
Problem powinien zostać rozwiązany do końca tego tygodnia - migracja tych ofert jeszcze trwa. Przepraszam za utrudnienia.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@MiMary Jest niedziela ,dla mnie to jest koniec tygodnia i mam rozumieć że jutro rano będzie lepszy dzień?

oznacz moderatorów
MiMary

@kolekcjoner608, ciągle nad tym pracujemy. Tak jak wspomniałam - migracja ofert wciąż trwa.   

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Majster77
#10 Popularyzator

No i iolet migracja jeszcze bedzie trwał bo widze wwszędzie te same tłumaczenia

oznacz moderatorów
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta

Wszystkie moje oferty znikają zaraz po kliknięciu w każdą z nich...

Mogę tylko edytować, i to szybko, bo znikną za chwilę 🙃

oznacz moderatorów
BusTruckParts
#9 Pomysłodawca

@MiMary Dzień dobry,
Na naszym koncie znajduje się około 45 tysięcy części zamiennych do ciężarówek i autobusów. Stawka VAT oraz wszystkie niezbędne warunki zostały ustawione, jednak żadne ogłoszenie nie otwiera się w business.Allegro. Jak długo trzeba jeszcze czekać, aby wszystkie oferty zostały zsynchronizowane? Nie udało mi się znaleźć dokładnej daty usunięcia tej usterki.

oznacz moderatorów
-MojaBielizna-
#8 Zapaleniec

Dzisiaj zauważyłam, że mam to samo. Wchodzę na moje aukcje i one znikają, a widnieją jako aktywne. Wyświetla się komunikat "Ups, nic tu nie ma"

oznacz moderatorów
la_nika

@CHECINIAKI @-MojaBielizna- @BusTruckParts jeśli macie poprawne ustawienia (oznaczenie Wystawiam fakturę VAT oraz odpowiednią stawkę VAT, czyli zgodną z krajem, wysyłki), a mimo tego ofert nie widać w na allegro.business.pl poproszę o przykłady takich ofert. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta

Nie mam stawek VAT ustawionych.

Dobrze się dowiedzieć, że o stawki VAT chodzi. Zaraz poustawiam.

oznacz moderatorów
pigmej-19801028
#8 Zapaleniec

STAWKI VAT USTAWIONE A I TAK ZNIKAJĄ NA ALLEGRO BUSINESS.

oznacz moderatorów
BusTruckParts
#9 Pomysłodawca

https://business.allegro.pl/oferta/51-25833-7198-man-jednostka-sterujaca-silnika-17924761815

https://business.allegro.pl/oferta/1891378-scania-zawor-ebs-os-znacznika-17921521856

@la_nika Możesz otworzyć dowolne nasze aktywne ogłoszenie, VAT jest skonfigurowany, ale pojawia się błąd:"Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."

oznacz moderatorów
MiMary

Cześć, @BusTruckParts. Już to sprawdzam, niedługo wrócę z odpowiedzią. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
MiMary

@BusTruckParts, jesteśmy w trakcie wdrożenia poprawki, która zniweluje ten problem. Przepraszam za utrudnienia. Nie musisz nic więcej robić - do końca dnia wszystko powinno wrócić do normy.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
BusTruckParts
#9 Pomysłodawca

@MiMary Dziękujemy za Twoją pomoc! Będziemy czekać.

oznacz moderatorów
BusTruckParts
#9 Pomysłodawca

@MiMary w wiadomości pisała Pani, że problem zostanie rozwiązany do końca dnia, ale niestety do tej pory błąd nadal występuje. Czy mogę prosić o informację, kiedy można spodziewać się poprawki?

https://business.allegro.pl/oferta/1772600-scania-skrzynia-biegow-17931716808

I tak jest ze wszystkimi naszymi ofertami.

oznacz moderatorów
BusTruckParts
#9 Pomysłodawca

@MiMary @Sa_nova Problem nie został rozwiązany

oznacz moderatorów
pigmej-19801028
#8 Zapaleniec

A da się ustawić we wszystkich jednocześnie ta stawkę? czy trzeba po kolei wchodzić i ustawiać?

oznacz moderatorów
MiMary

Cześć, @pigmej-19801028. Możesz zrobić to hurtowo w zakładce Mój asortyment. Zaznacz oferty i na zielonym pasku zadań kliknij w Warunki sprzedaży -> Pozostałe -> opcje faktury i stawki VAT.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
BusTruckParts
#9 Pomysłodawca

@pigmej-19801028  Spróbuj tego

BusTruckParts_0-1758875979265.pngBusTruckParts_1-1758876035344.pngBusTruckParts_2-1758876064522.png

oznacz moderatorów