Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Klient zadal pytanie, czy jego paczka zostanie dzisiaj nadana - probowalismy udzielic klientowi 7 ponizszych odpowiedzi:
1. Dzien dobry 🙂 Jak najbardziej - przesylka jest gotowa od rana, jednak nie bylo jeszcze dzisiaj u nas kuriera. Doopiero gdy odbierze i zeskanuje paczki zmieni sie jej status 🙂
2. Dzien dobry 🙂 Jak najbardziej - jej status zmieni sie dopiero w momencie, gdy kurier odbierze od nas paczki 🙂
3. Dzien dobry 🙂 Jak najbardziej - mysle, ze w ciagu godziny bedzie u nas kurier po paczki 🙂
4. Dzien dobry 🙂 tak - czekamy na kuriera 🙂
5. Dzien dobry - tak 🙂
6. Dzien dobry 🙂
7....
ZADNA WYSLANA PRZEZ NAS WIADOMOSC NIE DOTARLA DO KUPUJACEGO A DO KAZDEJ OTRZYMALISMY PONIZSZA ODPOWIEDZ: "
@gdvorek czyli jednak człowiek zawinił😔, a ja już miałem nadzieje, że to AI popełniło błąd😕
Résumé
(presto allegro i z przytupem!)
"A gdy już się zmierzchać miało,
to się wtedy okazało",
że to nie był test ni faux pas,
że to tradycyjna wtopa!
Czas zakończyć sprawę
i - by przerwać jatkę:
Grzesiek stawia kawę,
programiści na Kamczatkę!
Czy Allegro bierze jakąkolwiek odpowiedzialność za takie "ludzkie" błędy. wczoraj wysłałem klientom faktury. Zostały zablokowane za "obraźliwe treści". Nie wydaje mi się, żeby faktura mogła obrazić 🙂
Dzisiaj tym samym klientom ręcznie musiałem wysłać te same faktury. Nie ma nawet przycisku "wyślij ponownie".
Kazaliście nam wykonać ponownie tą samą pracę bez żadnej skruchy ze swojej strony. Przecież to powinno być nam zrekompensowane.