Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam -
zablokowane zostały mi wypłaty środków na koncie Allemakijazpl
bo rzekomo nie dosłałam wam wymaganych dokumentów na koncie Allexa24h MOJE konto z którego nie korzystam od 10 lat
po mimo ze mam regularnie sprawdzaną pocztę powiązaną z tym kontem byłam zdziwiona ze nic nie wiem o tym ze musze coś dosłać
i co się okazuje
ze dziś o 15 : 41 otrzymuje email o wymaganych dokumentów mam czas rzekomo do 29. 09
a za 2 minuty blokujecie wypłaty czyli o 15 43
nie daliście mi nawet 2 minut na reakcje
chyba powinnam mieć przynajmniej 48 h proszę o sprawdzenie zgłoszenia
U mnie tak samo
wczoraj już wysłałam te dokumenty bo czekanie na odpowiedz od operatora mnie zniecierpliwiło ale czy zostaną zaakceptowane to nie wiem .. czekam
Dodam ze jest to naruszenie moich praw
zostałam pozbawiona pieniędzy za towar, który juz nota bene wysłałam do klientów.
Ta sprawa powinna być pilnie wyjaśniona a nie kolejny dzień oczekiwania na odpowiedz z działu finansowego
a dodam ze proces u innych dają 30 czy 60 dni
a nie 2 minuty czekam na pilną odpowiedz
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Wygląda na to ,że Allegro działa wbrew własnym zasadom:
"Twój czas na weryfikację zależy od tego, czy operator uzna sprawę za pilną, czy o standardowym priorytecie. Tryb pilny to jedynie 5 dni, ale zazwyczaj na weryfikację będziesz mieć 60 lub 90 dni (w zależności od operatora) – jeśli nie zweryfikujesz się w tym czasie, możemy zablokować Twoje wypłaty lub sprzedaż. W powiadomieniu, które od nas dostaniesz, i w komunikacie, który wyświetlimy Ci w kilku zakładkach, znajdziesz dokładną informację, do kiedy musisz się zweryfikować."
Jaki więc priorytet ważności ma weryfikacja w 2 minuty? lub w 0 minut? Może ktoś z Allegro wyjaśni?
Czekam nie tyle na odpowiedź co na odblokowanie wypłat w trybie pilnym.
Dokładnie, zablokowali nam wypłatę środków w minutę, ale odblokować to już nie ma komu.
Zaraz minie 48h od blokady i co? Przez 48h sprawa nie dotarła do odpowiedniej osoby, która odkręciła by sytuację? A może chodzi po prostu o obracanie naszymi środkami i działanie jest celowe?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jeszcze raz proszę o podanie powodu takiej opieszałości w tak ważnej sprawie. Ważnej również wizerunkowo dla Allegro Finance.
NA CO MY TERAZ CZEKAMY ??? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wysłałam te dokumenty ile teraz zbędę czekała aż ktoś je przyklepie ?
@AlleMakijazPL @drakenek @artglass_krosno przepraszam, że Wasze wypłaty jeszcze nie zostały odblokowane. Dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem, a przesyłanie dokumentów nie jest konieczne, gdy tylko otrzymam potwierdzenie, że blokady zostały zdjęte, dam znać w tym wątku.
Czekam
Odblokowali 😉 ufff
no to masz szczęście. U mnie zniknęła informacja o potrzebie weryfikacji, ale przycisk "WYPŁAĆ PLN" nadal na szaro 😞
o nieee faktycznie u mnie tez na szaro 😞 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
dlaczego nadal nie można wypłacić srodkow
a teraz mam na niebiesko wy też tak macie ?
Blokady zostały zdjęte. Powinniście już móc zlecić wypłaty.