Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
I dziś znowu to samo jak co poniedziałek.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Halo Allegro poniedziałek i jak zwykle problem.
AKTUALIZACJA 3.11.2025 g. 09:50
Problem został rozwiązany i nie powinien już występować. 
Jesteśmy w kontakcie z partnerem logistycznym, aby nie powtórzył się w przyszłości. 
@DrukujTanio @FH2024 dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem problemu. 
Będziemy Was informować na bieżąco. 
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Cyz kiedyś przyjdziemy w poniedziałek i będzie można normalnie zasiąść do pracy i generowac etykiety ?
Co tydzień jest ta sama sytuacja.. !
Ja też nie mogę zamówić podjazdu allegro one DPD. no masakra. Kiedy problem bedzie naprawiony ?
nie został mi dhl nie chce wydrukowac 3108fc90-b74e-11f0-82b3-5b9e4ff20103
Pole "Dane odbiorcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy odbiorcy jest nieprawidłowy. ale dane sa poprawne prsoze o wjasnienie
@AlleMakijazPL wątek (i rozwiązanie) dotyczy DPD.
Zmień proszę kod pocztowy odbiorcy na 22-100, to powinno pomóc. 
u mnie to samo
czemu ludzie w ogóle zamawiają tą dziadowską metodą . przecież to nigdy nie działa w przeciwieństwie do INPOSTU a do tego kosztuje krocie dolców przy nadaniu w punkcie czy firmie . przecież takie zdzierstwo powinno być ścigane z urzędu prawnie .. tttak taak medoliator allegro napisze ze w punkcie żabki można nadawać za darmo powyżej 5 przesyłek ale niestety większość sprzedawców ma 99% inpost przesyłek i zawsze jedna owca się trafi z ONEALLEGRO. wiadomo każdy kogut swój ogon chwali czy lis czy allegro czy cuś
Bo ludzie nie wiedzą o problemach allegro... Pamiętaj opóźnienia w przesyłce to zawsze ten zły sprzedawca 😞
działa za 10 razem przynajmniej w rekonie nekropolli śląskie