anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

3 takie same opinie negatywne od jednego "klienta"

architekt_hurt
#8 Zapaleniec

Dzień dobry.

Nie wiem jak to możliwe ale wpadły mi 3 negatywy od tego samego klienta w tym samym dniu. Przecież do jednego zakupu można wystawić jedną opinię, a nie 3. Do tego zaznacza że opóźniony zwrot pieniędzy co jest nieprawdą, bo pieniądze dawno zwrócone. Proszę o skasowanie tych 2 których nie powinno być.

Client:103703562

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@architekt_hurt Zwrot pieniędzy nawet w godzinę po otrzymaniu zwrotu jest już opóźnionym zwrotem, bynajmniej dla mnie. W mojej ocenie pieniądze powinny zostać mi zwrócone już w momencie zgłoszenia zwrotu, a nie żeby jeszcze bezczelny sprzedawca czekał na odesłanie towaru. Takie mam w tej kwestii zdanie, i... i co mi zrobisz...

oznacz moderatorów

mix-mce
#14 Krzewiciel

Zgadzam się, nie ważne że jest np piątek, sprzedający otrzymał zwrot o 15:59. Punktualnie o 18:00 otwieram dyskusję i domagam się natychmiastowego zwrotu, oczywiście wcześniej negatyw że muszę aż tyle czekać.

(z życia wzięte)

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@architekt_hurt z tego co widzę, ten klient złożył u Ciebie 3 zamówienia (9.09.2025 oraz 2 zamówienia 17.09.2025) - każde zamówienie może zostać ocenione. Skonsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@RaBarbar_ka  czyli można u konkurencji  zrobić 100 zamówień, na wszystkie zrobić zwrot i wystawić 100 negatywnych ocen🤔 wow😲

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@KOGIEL_T Można. Warunkiem by liczyły się do średniej to odstęp 3 dni między zakupami. Jak widać w tym przypadku, do statystyk liczą się dwa zamówienia, gdyż dwa z trzech były złożone tego samego dnia. Ponadto zakładam że te dwa pierwsze zostały opłacone i nie anulowane, tylko zgłoszone do zwrotu jeszcze przed ich wysłaniem, coś mi tak mówi... 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@TechartGSM  a już myślałem, ze można hurtowo uwalić konkurencje😁, a tu się okazuje, że jest okres karencji aż trzy dni😉

oznacz moderatorów