Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Oznacza to, że od 5 lutego nie skorzystasz już z poniższych usług dodatkowych – zarówno w formularzu WzA, jak i w API:
dla metod dostaw UPS:
Czy ja mam rozumieć że nie będę mógł nadawać w punkcie paczek ?????
@mdrogeria Tak samo. W tej kwestii nic się nie zmieni.
@julienail to dobrze, zmuszacie do X przewoźników co się rozkłada że mam czasem po jednej orlen, UPS, One box DPD itp, teraz zanoszę wszystkie do epaki bo nie będę czekał z jedną paczką w firmie aż łaskawie ktoś podjedzie tym bardziej że Allegro UPS jest płatny podjazd, tak to bym musiał zrezygnować ze smarta 😞
@kostas11 Smart wkrótce stanie kosztownym luksusem, na który będzie stać tylko nielicznych sprzedawców 😎
gdzie znajdę inf o tych rewelacjach od 5 lutego ?
@AlleMakijazPL w mailu
|
|
|
- bo wprowadzając milion zmian na raz liczymy na to, że nie wszyscy sprzedawcy od razu się połapią, na ile ich będziemy teraz kroić
@julienail brawo Wy ,narobicie ambarasu z byle czego , @kostas11 u mnie po ptokach ,wycofałem wczoraj UPS, nie chce mi się tego włączać od nowa .
czy teraz bedą kosztowały podjazdy ?
@AlleMakijazPL darmowe są tylko po paczki Allegro Delivery za resztę kasują jak jest mniej niż 5 😞
od 5 lutego tak ?