Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po wprowadzeniu danych i kliknięciu "zamów przesyłki" pojawia się komunikat "Nie udało się pobrać numeru przesyłki z Poczty Polskiej" . Dotyczy wysyłek do Słowacji i Węgier. Proszę o informacje co dalej.
@smallhome Proszę, podaj numer przykładowego zamówienia, którego dotyczy problem.
Dzień dobry
7cc582e0-b34c-11ef-bba6-1b79c8334347 oraz  
Nie działa wysyłka Packeta do Czech
Dokładnie jest problem z Packeta
@smallhome @AQUASYSTEMS @SmartDom13 Potwierdzam, od wczoraj 5.12 od około godziny 23:30, Packeta ma problem z pobieraniem numerów przesyłek z Poczty Polskiej. Będę was informować na bieżąco.
[AKTUALIZACJA] Problem został rozwiązany. Proszę, spróbujcie ponownie po uprzednim wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki.
Allegro dochodzi południe, pół dnia i nadal nie możemy normalnie pracować, kiedy wreszcie problem zostanie rozwiązany?!
I znów będą zabierać punkty za nie terminową wysyłkę i będą negatywy od kupujących za opóźnienia przesyłek 🙂
Witam. nie mogę wygenerować etykiet packeta, komunikat: Nie udało się pobrać numeru przesyłki z Poczty Polskiej. Kiedy będzie to naprawione?
Wyskakuje mi taki komunikat:
Nie udało się pobrać numeru przesyłki z Poczty Polskiej
Ile potrwa ta awaria, nie mam możliwości w tym momencie wysłać w terminie przesyłki, co odbije się na jakości sprzedaży.
@SziwanaShop nie jestem w stanie odpowiedzieć, kiedy przewoźnik rozwiąże ten problem. Jeśli problemy techniczne przewoźnika, wpłyną negatywnie na jakość sprzedaży, będziemy mogli wykluczyć takie zamówienia.
A negatywy klientów będziecie usuwać?
Ten system negatywów to największa głupota świata jaka mogła dotknąć dorosłych ludzi.
Cywilizowanych, ocenianych prze ... [ lepiej nie pisać 😉 ]
Witam też mam ten problem- nie mogę wygenerować etykiety do Czech - packeta Nr. zamówienia 435fb9f0-b34f-11ef-a300-3b91. Co robić????
Allegro z Pocztą czy Wy jesteście poważni? Jaki mamy okres? 12h i awaria nadal nie naprawiona, Klientów nie interesują Wasze mętne wytłumaczenia.
Dzień dobry, proszę o pomoc jak mam nadać paczke na Słowację kiedy system mnie cały czas pokazuje taki komunikat (Nie udało się pobrać numeru przesyłki z Poczty Polskiej )
Poniżej podaje numer zamówienia.
39b40ea0-b328-11ef-b9a0-43d319c133fc
Z góry dziękuję za pomoc.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
u mnie nadal ten sam problem - prosze o pomoc