anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Akceptacja załącznika 7C Regulaminu Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
Artikon
#7 Wielbiciel

Witam. Otrzymałem email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Niestety w zakładce Środki i historia operacji mam tylko informacje: Allegro Finace Status - oczekuje na przeniesienie. I nic tam nie ma do zatwierdzenia - pusto.

oznacz moderatorów
84 ODPOWIEDZI 84
Asteq
#8 Zapaleniec

Otrzymuję wiadomości email do konta AlleLokalnie o wyrażenie zgody na przeniesienie danych do nowego operatora Finanse sp.z o,o. W treści zawarte są linki do "ustawienia wypłat lub Środki i Historia"... i ostrzeżenie, że jeśłli się nie zgodzę - po 25 czerwca nie sprzedam  nic na Allegro i Lokalnie!   Problem w tym, że  po zalogowaniu na swoje konto [tak Alle jak Lokalnie]  w Centrum wiadomości nie ma żadnego śladu po takich wiadomościach... A w Ustawieniach nie widzę też żadnych opcji "zgody" i zatwierdzanie czegokolwiek nowego poza tym, co zatwierdzone dawno, dawno temu... Wiadomości na koncie email wygladają na autentyczne, szczegóły podajęąprawidłowe i potwierdzone adresy nadawcy {Allegro.pl]... o co tu chodzi? Wiadomości sa prawdziwe czy to jakiś przekręt?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Asteq Tak, te wiadomości są prawdziwe i pochodzą od nas. Nie wiem, co masz na myśli, przez to, że w Centrum Wiadomości nie ma śladu. Mailingu nie przekazujemy przez Centrum Wiadomości. 

Problem z niedizałającymi linkami jest nam znany. Sprawea jest weryfikowana przez dział techniczny. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Asteq Czy możesz przesłać zrzut ekranu wiadomości, którą otrzymałeś z widocznym Twoim adresem mailowym? Prześlij go prosze na adres spolecznosc@allegro.com. W wiadomości załącz również link do bieżącego wątku. 

Wiktoria
oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Nik-Nik upewnij się proszę, że jesteś zalogowana na właściwe konto. Baner z akceptacją załącznika powinien być widoczny jeśli nie jest prześlij zrzut ekranu z widoczna nazwą konta (pamiętaj proszę zasłonić dane wrażliwe). 

Monika
oznacz moderatorów
oldschoolbike
#8 Zapaleniec

Cześć, otrzymałem email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Niestety w zakładce Środki i historia operacji mam tylko informacje: Allegro Finace Status - oczekuje na przeniesienie. I nic tam nie ma do zatwierdzenia - pusto. 

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@oldschoolbike już weryfikujemy ten problem, wrócimy z informacją jak tylko będziemy mieli dalsze wieści. 

Alicja
oznacz moderatorów
kopalniaMorii
#1 Nowicjusz

Otrzymałem email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro.  Nie ma do zatwierdzenia - pusto.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kopalniaMorii Sprawa jest już weryfikowana. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
oznacz moderatorów
Lenos44
#1 Nowicjusz

Witam. Otrzymałam email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Niestety nie  umiem tego znaleźć.
przejrzałam całe konto, nie widzę  zakładki Środki ....
Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
Lenos44
#1 Nowicjusz

Witam. Otrzymałam email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro.

Niestety nie na stronie nie mam zakładki z załącznikiem 7C do akceptacji.
Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
TechartGSM
#16 Inspirator

Wystarczy spojrzeć kilka tematów poniżej, ponadto nie dubluj postów.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Lenos44 

Przekazałem również Twoje konto do weryfikacji. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. Dzięki.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
FunkoStore
#2 Obserwator
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@FunkoStore 

Przekazałem również Twoje konto do weryfikacji. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. Dzięki.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
ewkabor
#7 Wielbiciel

Hej, przyszedł mi  mail o weryfikacji  danych- jeżeli dalej chcę sprzedawać na allegro i allegro lokalnie.  Potwierdziłam dane, zaakceptowałm załącznik 7c, mam zrobić przelew weryfikacyjny tylko nie wiem jak. Link odsyła do wypłat  ze sprzedaży i  nie mogę tam nic zrobić. Pomoże ktoś?

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ewkabor Wyślij zrzut ekranu co pojawia Ci się jak klikasz w odnośnik z maila "Zrób przelew weryfikacyjny". To pomoże mi w weryfikacji. 

Nicol
oznacz moderatorów
ewkabor
#7 Wielbiciel

Screenshot_2026-04-22-15-13-23-056_com.android.chrome.jpg

 

Screenshot_2026-04-22-15-13-23-056_com.android.chrome.jpg

 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ewkabor Co jest pod spodem? Dane i ustawienia wypłat dla rachunku? 

Nicol
oznacz moderatorów
ewkabor
#7 Wielbiciel

Moje dane, sposób wypłaty- mogę go zmienić i  powiadomienia. Nic więcej.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ewkabor dzięki za doprecyzowanie. Już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją 🙂 

Alicja
oznacz moderatorów