Witam. Otrzymałem email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Niestety w zakładce Środki i historia operacji mam tylko informacje: Allegro Finace Status - oczekuje na przeniesienie. I nic tam nie ma do zatwierdzenia - pusto.
Otrzymuję wiadomości email do konta AlleLokalnie o wyrażenie zgody na przeniesienie danych do nowego operatora Finanse sp.z o,o. W treści zawarte są linki do "ustawienia wypłat lub Środki i Historia"... i ostrzeżenie, że jeśłli się nie zgodzę - po 25 czerwca nie sprzedam nic na Allegro i Lokalnie! Problem w tym, że po zalogowaniu na swoje konto [tak Alle jak Lokalnie] w Centrum wiadomości nie ma żadnego śladu po takich wiadomościach... A w Ustawieniach nie widzę też żadnych opcji "zgody" i zatwierdzanie czegokolwiek nowego poza tym, co zatwierdzone dawno, dawno temu... Wiadomości na koncie email wygladają na autentyczne, szczegóły podajęąprawidłowe i potwierdzone adresy nadawcy {Allegro.pl]... o co tu chodzi? Wiadomości sa prawdziwe czy to jakiś przekręt?
@Asteq Tak, te wiadomości są prawdziwe i pochodzą od nas. Nie wiem, co masz na myśli, przez to, że w Centrum Wiadomości nie ma śladu. Mailingu nie przekazujemy przez Centrum Wiadomości.
Problem z niedizałającymi linkami jest nam znany. Sprawea jest weryfikowana przez dział techniczny.
@Asteq Czy możesz przesłać zrzut ekranu wiadomości, którą otrzymałeś z widocznym Twoim adresem mailowym? Prześlij go prosze na adres spolecznosc@allegro.com. W wiadomości załącz również link do bieżącego wątku.
@Nik-Nik upewnij się proszę, że jesteś zalogowana na właściwe konto. Baner z akceptacją załącznika powinien być widoczny jeśli nie jest prześlij zrzut ekranu z widoczna nazwą konta (pamiętaj proszę zasłonić dane wrażliwe).
Cześć, otrzymałem email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Niestety w zakładce Środki i historia operacji mam tylko informacje: Allegro Finace Status - oczekuje na przeniesienie. I nic tam nie ma do zatwierdzenia - pusto.
@oldschoolbike już weryfikujemy ten problem, wrócimy z informacją jak tylko będziemy mieli dalsze wieści.
Otrzymałem email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Nie ma do zatwierdzenia - pusto.
@kopalniaMorii Sprawa jest już weryfikowana. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
Witam. Otrzymałam email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Niestety nie umiem tego znaleźć.
przejrzałam całe konto, nie widzę zakładki Środki ....
Proszę o pomoc.
Witam. Otrzymałam email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro.
Niestety nie na stronie nie mam zakładki z załącznikiem 7C do akceptacji.
Proszę o pomoc.
Wystarczy spojrzeć kilka tematów poniżej, ponadto nie dubluj postów.
Przekazałem również Twoje konto do weryfikacji. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. Dzięki.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Mam analogiczny problem, z dokładnie tego konta.
Przekazałem również Twoje konto do weryfikacji. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. Dzięki.
Hej, przyszedł mi mail o weryfikacji danych- jeżeli dalej chcę sprzedawać na allegro i allegro lokalnie. Potwierdziłam dane, zaakceptowałm załącznik 7c, mam zrobić przelew weryfikacyjny tylko nie wiem jak. Link odsyła do wypłat ze sprzedaży i nie mogę tam nic zrobić. Pomoże ktoś?
@ewkabor Wyślij zrzut ekranu co pojawia Ci się jak klikasz w odnośnik z maila "Zrób przelew weryfikacyjny". To pomoże mi w weryfikacji.
@ewkabor Co jest pod spodem? Dane i ustawienia wypłat dla rachunku?
Moje dane, sposób wypłaty- mogę go zmienić i powiadomienia. Nic więcej.
@ewkabor dzięki za doprecyzowanie. Już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją 🙂