Witam. Otrzymałem email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Niestety w zakładce Środki i historia operacji mam tylko informacje: Allegro Finace Status - oczekuje na przeniesienie. I nic tam nie ma do zatwierdzenia - pusto.
@ElizaHazelKarat Dziękuję bardzo. Wyjaśniamy to.
@ElizaHazelKarat Proszę, zapoznaj się z oznaczonym rozwiązaniem.
Cały czas status w Allegro Finance jest: "Oczekuje na przeniesienie". Kiedy zostanie zmieniony?
W Aplikacji ,, Allegro Lokalnie " da sie zaakceptować Załącznik 7C ✌️ , Natomiast w zwykłej aplikacji Allegro , oraz przez stronę internetową zrobić sie tego nie da bo mają bajzel , ale za to kase z prowizji od sprzedaży zdzierają Chciwe Pyry Pie****e jak pomylone😅🤧 , dzięki czemu Allegro opustoszało ze sprzedawców w ostatnich Latach👍
Cześć, @Zendormen. Widzę, że otrzymałeś już od nas wiadomość mailową z potwierdzeniem otrzymania i zapisania Twojej zgody na Załącznik 7c. Czy potrzebujesz w czymś jeszcze pomocy?
Dlaczego macie tak wysokie prowizje od sprzedaży 😅??? , wieku klijentów łączy sie ze mną na priv żeby sprzedać o 15% taniej po za systemem Allegro , dzięki czemu Tranzakcja zachodzi pomyślnie 👍
@Zendormen Na Twoim miejscu nie chwaiłabym się takimi działaniami, ponieważ są one niezgodne z naszym regulaminem.
Ale już co drugi kupujący sam osobiście pyta sie o taką opcje sprzedaży 😅 ... Tak sie kończy Buracka pazerność 👎 Ilość sprzedających przez Allegro na przestrzeni ostatnich lat już tak spadła że jak sie szuka jakiejś rzeczy to wyświetlają sie wyniki jedynie kilku -Kulkunastu sprzedających , A nie kilkaset ofert jak to było jeszcze 10 - 15 lat temu.. Ale dla zrobienia ,, Wody z mózgu " podbijacie każdego znich po 10 razy 😅 , dzięki Czemu przestałem już sie nacinać na ten sztucznie wywoływany bajzel , Razem z ,, Zakopywaniem tańszych Ofert Osób które nie zapłaciły wcześniej Characzu za wypromowanie swojej oferty sprzedaży 😅 Wtedy dostajecie aż 20% od każdego przedmiotu😅?
mam ten sam problem, brak możliwosci akceptacji załacznika 7c regulaminu, czy jesli widnieje info "oczekuje na przeniesienie" to czy moje konto już jest bezpieczne i nie stracę możliwość sprzedazy na allegro lokalnie?
Witam, czy możesz sprawdzić u mnie, mam takie komunikaty:
Przenieś swoje dane do Allegro Finance do 27 czerwca, aby kontynuować sprzedaż na Allegro Lokalnie i Allegro. Dowiedz się więcej »
Uzupełnij swoje dane, aby dalej sprzedawać. Sprawdź ..
Status cały czas: oczekuje na przeniesienie
Nic nie mogę zatwierdzić, brak odpowiednich przycisków.
Dobra robota, dziękuję za załatwienie sprawy.
Otrzymałem informację, że dostaliśmy już Twoją zgodę. Po swojej stronie nic nie musisz już robić.
Dostałam informację, że do 26 czy 27 czerwca mam przesłać skany dokumentów. Jeżeli tego nie zrobię zablokowana zostanie sprzedaż. Dokumenty wysyłałam rok/dwa lata temu, konto mam zweryfikowane. Żądają dokumentów do Przelewów 24.
Allegro ma te dokument, @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ y więc po co ponownie ? . To jest narażanie klientów na wycieki.
@_HolaOla_ @Syrena_zT @RaBarbar_ka
Cześć, @ABOVO11. Wszystkie informacje na temat ponownej weryfikacji danych, wraz z podstawą prawną, znajdziesz w tym artykule. Zapewniam, że to standardowa procedura, a Twoje dane są bezpieczne.
W informacjach czytam : "W najbliższym czasie możemy poprosić Cię o wyrażenie zgody na przeniesienie danych do Allegro Finance "
Gdzie mogę wyrazić zgodę na przeniesienie danych do Allegro Finanse ?
@ABOVO11 zgodę możesz wyrazić przez akceptację Załącznika 7C Regulaminu. Zrobisz to w zakładce "Ustawienia wypłat" lub "Środki i historia operacji", zaznaczając pole "Akceptuję załącznik 7c regulaminu Allegro" , a następnie klikając zapisz. Po tym wysyłamy maila z potwierdzeniem akceptacji Załącznika 7C Regulaminu.
Jeśli w zakładce Ustawienia wypłat, widzisz status "oczekuje na przeniesienie" - oznacza to, że już zaakceptowałeś załącznik do regulaminu i pozostaje zaczekać, aż zaktualizujemy status na "Aktywny".
W zakładce Ustawienia wypłat mam:
Status
Oczekuje na przeniesienie