anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktywacja Rejestracja - Weryfikacja danych dziwny problem

salepo
#1 Nowicjusz#

Drogie kwiatuszki, pomóżcie w weryfikacji firmy gdyż mijają tygodnie a sprawa stoi w miejscu.

Kilka tygodni temu po zarejestrowaniu i przesłaniu dokumentów otrzymałem zapytanie o podaniu numeru VAT spółki. Odpisałem, że nie jestem płatnikiem VAT, w odpowiedzi podziękowali z informacją o przekazaniu do działu weryfikacji.

Czekałem cierpliwie i zadałem ponownie pytanie gdyż mijają tygodnie i otrzymuję ponownie te samo zapytanie aby podać numer VAT . Wygląda to delikatnie niesmacznie.

Firma nie jest płatnikiem VAT 

Może Wy drogie dziewczyny macie jakąś większą siłę przekazania tej prostej informacji

@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@salepo 10 minut temu w korespondencji numer 48485948 otrzymałeś informacje od naszego pracownika, że Twoja sprawa jest w trakcie weryfikacji, więc proszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

salepo
#1 Nowicjusz#

Tak, zgadza się, lecz kilka tygodni temu padło to samo pytanie, czyli sprawa kręci się w kółko.

Teraz też tak może być że za kilka tygodni zapytają o to samo !!!

Dlatego też proszę o popchnięcie sprawy do źródła 

@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@salepo Nie oczekuj tu odpowiedzi od Allegro.

oznacz moderatorów

salepo
#1 Nowicjusz#

Drogie serduszka..

Czy możecie potwierdzić wiarygodność informacji jaką otrzymałem...

Spółka czeska musi obowiązkowo być płatnikiem VAT aby zarejestrować się na Allegro.

Brzmi to niewiarygodnie, co ma to wspólnego z aktywacją konta uzależniając czy jest płatnikiem czy nie.

Sprawdźcie proszę gdyż może gdzieś na drodze korespondencji między konsultantem a działem weryfikacji nastąpiło niedomówienie.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@salepo przykro mi, ale my nie mamy tutaj nic do sprostowania. Zgodnie z informacjami, które dostałeś od naszego pracownika w korespondencji - według nowych zasad każda czeska firma, która rejestruje się na Allegro, musi być płatnikiem VAT.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów