Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drogie kwiatuszki, pomóżcie w weryfikacji firmy gdyż mijają tygodnie a sprawa stoi w miejscu.
Kilka tygodni temu po zarejestrowaniu i przesłaniu dokumentów otrzymałem zapytanie o podaniu numeru VAT spółki. Odpisałem, że nie jestem płatnikiem VAT, w odpowiedzi podziękowali z informacją o przekazaniu do działu weryfikacji.
Czekałem cierpliwie i zadałem ponownie pytanie gdyż mijają tygodnie i otrzymuję ponownie te samo zapytanie aby podać numer VAT . Wygląda to delikatnie niesmacznie.
Firma nie jest płatnikiem VAT
Może Wy drogie dziewczyny macie jakąś większą siłę przekazania tej prostej informacji
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@salepo 10 minut temu w korespondencji numer 48485948 otrzymałeś informacje od naszego pracownika, że Twoja sprawa jest w trakcie weryfikacji, więc proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Tak, zgadza się, lecz kilka tygodni temu padło to samo pytanie, czyli sprawa kręci się w kółko.
Teraz też tak może być że za kilka tygodni zapytają o to samo !!!
Dlatego też proszę o popchnięcie sprawy do źródła
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@salepo Nie oczekuj tu odpowiedzi od Allegro.
Drogie serduszka..
Czy możecie potwierdzić wiarygodność informacji jaką otrzymałem...
Spółka czeska musi obowiązkowo być płatnikiem VAT aby zarejestrować się na Allegro.
Brzmi to niewiarygodnie, co ma to wspólnego z aktywacją konta uzależniając czy jest płatnikiem czy nie.
Sprawdźcie proszę gdyż może gdzieś na drodze korespondencji między konsultantem a działem weryfikacji nastąpiło niedomówienie.
@salepo przykro mi, ale my nie mamy tutaj nic do sprostowania. Zgodnie z informacjami, które dostałeś od naszego pracownika w korespondencji - według nowych zasad każda czeska firma, która rejestruje się na Allegro, musi być płatnikiem VAT.