Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro One A0010E3L19, Odbiorca odmówił przyjęcia i to jest ostatni monit jaki mam z 2 wrz 2024, 13:37, zero wiadomości od allegro co się dzieje dalej z tą przesyłką, zero maili, sms-ów. Nie wiem czy ona teraz ma inny numer? Czy to są duże wymagania, by w 2024 roku paczka zwrotna miała tracking?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
??????
HAAALOOO? Bedzie jakieś zainteresowanie tematem? To jest WASZ kurier! Proszę o NIEZWŁOCZNĄ opdowiedź! @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@lewgorzkowski poprosiłam już o sprawdzenie co się dzieje z tą przesyłką, także poproszę Cię jeszcze o chwilę cierpliwości.
ok, dzięki, no i jak?
@lewgorzkowski Otrzymasz od nas wiadomość mailową w tej sprawie. Wyjaśnianie trwa tak długo, ponieważ konieczna jest weryfikacja zapisu z kamer zamieszczonych na automacie.
Nie bardzo rozumiem ten komunikat "Odbiorca odmówił przyjęcia". Klient do mnie dzwonił i mówił, że myślał, że zamawia VINYLE a zamówił CD. Także po rozmiarze zorientował się, że to nie są płyty analogowe. Natomiast, żeby to stwierdzić no to musiał przesyłkę odebrać. Skoro nie ma dalszych monitów to jak to rozumieć? Skoro odebrał - wybrał odmowę przyjęcia i ona się zatwierdziła no to znaczy, że włożył z powrotem do One Boxa? Skoro tak no to dlaczego nie ma żadnej informacji? Jakie są możliwe ciągi zdarzeń? Nigdy nie korzystałem z OneBoxa dlatego pytam co tu mogło pójść nie tak.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ co w temacie?
Czyli uznał że nie chce i już? musi wówczas wrócić do Ciebie, a tam nim się coś w systemie wydarzy może minąć trochę czasu.
Czy otrzymam jakąś informację? To już 9 dni! O co tu chodzi?!?! To klient odebrał zamówienie i musi zgłosić zwrot czy nie? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@lewgorzkowski Dostałam informację, że wysłano do Ciebie w tej sprawie wiadomość nr 44687305.
Przepraszam, że musisz czekać tak długo na wyjaśniania.
16 dzień i nadal 0 KONKRETÓW! @nat_not dostałem tylko maila, że "dostanę maila", to moze wyślijcie mi kolejnego maila, że dostanę maila. Czy to jest tak trudno odpowiedzieć gdzie jest paczka? jaki ma status? ktoś ją ukradł?
@lewgorzkowski Twoją sprawą zajmuje się już zespół odpowiedzialny za ten obszar. Zatem proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości.
Chej mam w tym momencie podobną sytuację u mnie przesyłka nawet nie opuściła paczkomatu po prostu nie została odebrana i zostałem poinformowany po tygodniu że ktoś przekierował przesyłkę i ją odebrał - żadnej informacji , żadnego maila i i nformacji w aplikacji (ani ja ani kupujący nie ma paczki Allegro One Box to porażka)
zgłaszaj gdzie można, rób screeny, bo za miesiąc się ktoś ubudzi i nagle zablokują konto, albo dowalą z allegro protect, potem będzie "to algorytm"... podkładkę na wszystko trzeba mieć...
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ będzie jakaś odpowiedź?
Sprawdź czy masz prawidłowy adres wpisany, i tu ważny jest adres zamieszkania ponieważ nie wiem z jakich powodów to właśnie on jest przekazywany firmie kurierskiej , jeżeli nie ma w nim czegoś to przesyłka zostoje zawrócona do centrali a później kurier może ją zgubić jak w moim przypadku , ale udało ją się odnaleźć .
@lewgorzkowski za chwię otrzymasz od nas wiadomość e-mail z prośbą o wypełnienie formularza reklamacyjnego. Przepraszam za tę sytuację.
znowu dostałem maila, że nic nie wiadomo i dostanę maila...
Pytam w tym topiku po raz nasty... w świetle obecnego regulaminu i monitów JAKI JEST STATUS TEJ PRZESYŁKI? Czy ona należy do mnie czy do klienta? Klient odebrał, ale nie odebrał, ale nie zgłosil zwrotu