anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro AD013939G2 Allegro AD01381LD5 by DHL problem z nadaniem

MAMY ROZWIĄZANIE!
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

automat zapodaje info ,, błąd systemu ,, @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   ......oby tak dalej 

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17
salepo
#9 Pomysłodawca

Mam ten sam problem, 5 paczek pokazuje błąd w automacie

030ed5a0-a207-11f0-a6cc-b3145592fdde

6f07d030-a203-11f0-a6cc-b3145592fdde

d6e66f40-a1f9-11f0-bdc8-e34a18959311

ab846920-a1cb-11f0-9d66-3d00eb1ccfed

7a909b30-a1c2-11f0-bfbd-d3aacc6a2e00

oznacz moderatorów
nortimj
#9 Pomysłodawca

DHL - dokładnie ten samo problem. Wysyłałem ok 1:00. Próbowałem w 3 automatach.
84704730-a01a-11f0-bfbd-d3aacc6a2e00

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria @nortimj @salepo Dziękuję za zgłoszenia! Przekazałam już sprawę do odpowiedniego zespołu. Będę was informować na bieżąco. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria Otrzymałam informację, że przewoźnik DHL potwierdził awarię automatów i pracuje nad rozwiązaniem. Jak tylko dostanę więcej informacji, wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
motopartner10
#9 Pomysłodawca

Również obskoczyłem 4 automaty, w każdym wyskakuje awaria sytemu:

0ed8a160-a03e-11f0-bc87-8159fe565898
6dc4eb50-a284-11f0-aba2-b3553c261cc2

Godzina graniczna mija za 15 minut. Nie mogę już zamówić kuriera po odbiór na dzień dzisiejszy.
oznacz moderatorów
motopartner10
#9 Pomysłodawca

Jakby komuś miało to pomóc to udało mi się nadać w POP Żabka.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@motopartner10 Potwierdzam, właśnie otrzymałam informację, że awaria została usunięta. 😊

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi no nie bardzo ,, w dalszym ciągu ten sam komunikat , nic ...zamówiłem kuriera  mam nadzieję ,że go gdzieś przechwycę  bo na podjazd sam z siebie raczej nie mam co liczyć .,

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria ale masz cierpliwość, jak nie Orlen to DHL 😄 ciekawe kiedy allegro wkurzy na maksa sprzedawców 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 podchodzę ze stoickim spokojem , podjedzie to pojedzie , nie ...? to jutro 2 nowe wątki , jeszcze Orlenowskie czekają mogą się wątki rozmnożyć ....a... przypomniałeś mi ,ze przesyłka DHL rujnuje mi jakość🤣 m trzeba wątku poszukać i zj..bkę wyszykować 

oznacz moderatorów
nortimj
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 
Do DHL zostałem zmuszony przez allegro (smart). Nie chcę go. Można w jakiś sposób z niego zrezygnować?
Wysłałem maila do klienta, że nastąpi zwłoka w wysyłce z winy DHL. W jaki sposób będę mógł to zrobić jak ograniczycie możliwość bezpośredniego kontaktu z klientami?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   nie ma ostatnio dnia żeby z Waszymi dELIVERAMI  nie było salta  ,do czego to podobne ? Weźcie pod uwagę to ,że niektórzy użytkownicy mają już swoje lata i zastrzyk adrenaliny już ich nie kręci . Podjazd nr AD5453646 oczywiście przepadł w czeluściach  , żyję z ludźmi dobrze , mam kupę potrzebnych nr, tel. i jakoś to dopinam , ale czy to tak ma działać ? 

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@mdrogeria Poprosiłem o interwencję w sprawie podjazdu, o którym wspominasz.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@matt_rose nie ma potrzeby , poradziłem sobie ,,łaski przez ,, szkoda ,że tak to ma działać , zniechęca skutecznie .

oznacz moderatorów
Starkrak
#11 Animator

Będziesz mógł skontaktować się z kupującym w dyskusji jak dostaniesz negatywa którego allegro nie usunie bo jest to subiektywna opinia kupującego🤣

oznacz moderatorów
atechnik_sklep
#14 Krzewiciel

Dokładnie to samo miałem. W automacie DHL nie udało się nadać przesyłki. Co ciekawe w żabce bez problemu została nadana.

Rynce opadajo! 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@atechnik_sklep kurier mówił , że problem występował tylko z automatami i ma przez to od za ....nia zleceń odbioru po 1-2 paczki  ,

oznacz moderatorów