Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Co się dzieje na allegro? Od 2-3 miesięcy wprowadzane zmiany powodują, że my i wielu sprzedawców mają ogromne spadki sprzedaży. Testowane już były zmiany tytułów opisów i wciąż to samo. Do tego pakowanie dużej kasy w reklamy Ads i inne formy Alllegro promowanie ofert i wszystko w piach ...
Wyszukiwarka kompletnie przestała spełniać swoją rolę jako element dotarcia klienta do oferty, produktywizacja, i magiczny mało widoczny przycisk "Porównaj X ofert" , przecież to powinno być wielkie, i widoczne dla klienta a brak takiej opcji zabija "konkurencję" bo nikt nie potrafi wytłumaczyć zasady, które dają ofertę TOP i do tej oferty podłączone "Porównaj X ofert".
W ostatnim czasie wielu sprzedających pisało o tym problemie ale wciąż ze strony Allego.pl brak konkretów i powiedzenia o co tu chodzi? Zrobiliście selekcję na lepszych i gorszych sprzedawców?
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/algorytmy-i-spadek-sprzeda%C5%BCy/m-p/8797...
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/drastyczny-spadek-sprzeda%C5%BCy/td-p/8827...
Kąty są w pomieszczeniach
sprzedaż spada u jednych ale rośnie u innych. Tych wybranych.
@Monika__L A czy tak powinno być?
Allegro dało przywileje niektórym kontom, oczywiście są to wybrani.
@LEW433 @Monika__L Może nie tylko u wybranych . Ja ,mimo że nie korzystam ani z "smarkowych" dostaw ,ani nic nie wyróżniam i nie promuje ,nie mam żadnych dostaw allegro a mimo to nie mogę ostatnio narzekać na spadek sprzedaży . Listopad był bardzo udany tak na tym portalu jak i na innych ,ale moim zdaniem to lepiej sprzedaż idzie tu jak się sprzedaje coś czego nie ma konkurencja ,zwłaszcza ta spoza UE ,oraz duże sklepy tzw. "wybrane".
✌️
@kolekcjoner608 kolekcjoner608 zapomniałeś dopisać...i tak w listopadzie uzbierałem na 1/2 opłat i 1/20 ZUS, ale musiałem się pochwalić bo inaczej by mnie ścisło;). Chłopie my tu nie o kieszonkowymi mówimy, tylko o zarobku firm.
tu jest świat poprzewracany do góry nogami. Niewiele tu działa jak powinno