anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro... czy ja was prosiłem automatyczne o stworzenie zestawów?

promolodz
#10 Popularyzator#

Jak w temacie...

Po co łączycie moje oferty w zestawy?

Jak to można wyłączyć?

Co za mądra głowa wpadła na taki pomysł?

Ja specjalnie nawet nie sprzedaje jako komplet bluza + spodnie ponieważ mogą różnić się odcieniem dzianiny z różnych dostaw.

A wy co robicie? Łączycie bluzy z krótkimi spodenkami... jasne spodnie z ciemną bluzą i tak dwie strony zestawów. Po co? Prosiłem o to? Teraz muszę to usunąć i pilnować kiedy znowu to zrobicie... bo z uporem maniaka robicie mi "dobrze"

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
47 ODPOWIEDZI 47

kostas11
#21 Demiurg#

@promolodz to dla naszego i klientów dobra, allegro wie lepiej co klienci kupują razem i tak łączy, więc jak coś Ci nie pasi musisz poświęcić dziennie kilka minut i sprawdzać czy dobrze Ci zrobili 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

maxzuczek
#10 Popularyzator#

Witam, u mnie to samo, raz to dziadostwo wyłączyłem a dziś zerkam a mądrale z Allegro znowu mi to włączyli, może zajmijcie się Łanami które na siłę nam wmuszacie

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Zobaczysz co ci odpowiedzą jak się jakiemuś klientowi nie spodoba taki zestaw i wygranie subiektywnego negatywa . Twoja prośba o jego usunięcie zapewne zostanie uznana za bezpodstawna.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@promolodz @maxzuczek poprosiłam o usunięcie Was z automatycznego tworzenia zestawów produktowych. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@la_nika a nie prościej było by coś wprowadzić i dać możliwość włączenia tego dobrowolnie a nie na siłę ? Tak samo jak:

Po 25 marca 2024 automatycznie włączymy w Twoich cennikach metody dostawy Allegro DHL, których jeszcze nie masz.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Z tym DHL to tak na poważnie na siłę chcą wcisnąć ? Osobiście nie chce takiego rozwiązania . Korzystam tylko z tych dostawców do których póki co mam zaufanie i są w moim pobliżu.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mwmonety tak ale to na zasadzie, masz kuriera DHL to Ci automatycznie włącza punkty automaty itp. o ile nie udostępniasz 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mojdomogrod
#8 Zapaleniec#

Prosze wyłączyc automatyczne zestawy na naszy kontach również @mojdomogrod @znicze-art 

Paranoja

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mojdomogrod @bispol_pl 

Zgłosiłam Wasze konta do wyłączenia z opcji tworzenia automatycznych zestawów.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

TechnikaLublin
#8 Zapaleniec#

Prosze wyłączyć także na moim koncie  TechnikaLublin

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@TechnikaLublin Przekazałam Twoją prośbę do odpowiednich osób.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sklep-lapis
#10 Popularyzator#

poproszę również o wyłączenie takowych zestawów na naszym koncie

oznacz moderatorów

PrestigeWD
#9 Pomysłodawca#

poproszę również o wyłączenie takowych zestawów na naszym koncie

@nat_not 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@nat_not 

Śmiech to zdrowie , ale w umiarze , jak nie chcesz żeby mi się cos stało to wyłącz i moje .

obraz_2024-09-11_144745529.png

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@sklep-lapis @mdrogeria 

Przekazałam również Wasze konta do wykluczenia.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@nat_not Proszę o wyłączenie MOICH kont z tego udogodnienia. Konto AGLOPRIMA1 i AGLOPRIMA2

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@AGLOPRIMA2 @piramida_rsl przekazne. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

TechnikaLublin
#8 Zapaleniec#

nat_not Czy w ogóle ktoś u Was pracuje nad tym by można było samodzielnie decydować o tworzeniu zestawów?
To co wyczynia Wasz algorytm to tragedia. Mimo wyłączenia przeze mnie jakiś czas temu tej z bożej łaski "automatyzacji" znów z uporem maniaka połączyło mi zasuwę ciśnieniową ze srebrną taśmą. Ja rozumiem, że Apollo 13 uratowano przy pomocy tej taśmy, ale tutaj taki zestaw sugerowałby, że  zasuwę można przylepić taśmą do beczkowozu asenizacyjnego.
Obawiam się jednak, że po takim , sugerowanym przez Wasz algorytm montażu, fekalia z beczkowozu zalałyby całą okolicę. Mimo, że wręcz marzę by stało się to w zaciszu gabinetów orłów-sokołów, którym  wymyślanie tych Waszych legendarnych bubli, sprawia wręcz autoerotyczną przyjemność, to wolałbym jednak by w końcu ktoś zajął się tym na poważnie.
Nie dokładajcież nam pracy przy pilnowaniu Waszych nic nie wartych automatyzacji, pozwólcież nam wybierać czy chcemy. W końcu to my płacimy Wam prowizje!

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@TechnikaLublin możesz ze swoich ofert samodzielnie tworzyć zestawy, a jeśli nie chcesz żeby nasze automaty robiły to za Ciebie, możemy wyłączyć na Twoim koncie opcję automatycznego łączenia. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów