anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro... czy ja was prosiłem automatyczne o stworzenie zestawów?

promolodz
#10 Popularyzator#

Jak w temacie...

Po co łączycie moje oferty w zestawy?

Jak to można wyłączyć?

Co za mądra głowa wpadła na taki pomysł?

Ja specjalnie nawet nie sprzedaje jako komplet bluza + spodnie ponieważ mogą różnić się odcieniem dzianiny z różnych dostaw.

A wy co robicie? Łączycie bluzy z krótkimi spodenkami... jasne spodnie z ciemną bluzą i tak dwie strony zestawów. Po co? Prosiłem o to? Teraz muszę to usunąć i pilnować kiedy znowu to zrobicie... bo z uporem maniaka robicie mi "dobrze"

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
47 ODPOWIEDZI 47

TechnikaLublin
#8 Zapaleniec#

Szanowna Pani w ogóle była łaskawa przeczytać co napisałem?
WYŁĄCZYŁEM automatyczne tworzenie zestawów , a Wy znów to robicie!

My już nie prosimy o możliwość decydowania o tym czy chcemy włączyć automatyczne tworzenie zestawów, My się tego DOMAGAMY!

Czy Allegro w końcu zacznie szanować ludzi i firmy które dają Wam żreć?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@TechnikaLublin Czy na pewno chodzi Ci o zestawy a nie o łączenie ofert z produktami lub wielowariantowość produktową?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

TechnikaLublin
#8 Zapaleniec#

Pani Natalio, Pani będzie uprzejma przeczytać co napisałem. Pisanie durnych pytań, byle tylko wykazać , że się Pani interesowała, jest nie tylko nieprofesjonalne, ale i strasznie wkurzające. 
ZADAŁEM JEDNOZNACZNE PYTANIE:

Czy pracujecie nad tym by to sprzedający mógł zadecydować czy chce włączyć automatyczne tworzenie zestawów? Czy chce WŁĄCZYĆ, a nie czy chce wyłaczyć i usuwać szkodliwe bzdury, za które powinniście wypłacać odszkodowania, za czas poświęcony na ich prostowanie, za plamy na wizerunku firm którym ogłupiliście aukcje **piiip**ycznymi sugestiami.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@TechnikaLublin Pańskie pytanie: Czy w ogóle ktoś u Was pracuje nad tym by można było samodzielnie decydować o tworzeniu zestawów?

I odpowiedź Oli: możesz ze swoich ofert samodzielnie tworzyć zestawy, a jeśli nie chcesz żeby nasze automaty robiły to za Ciebie, możemy wyłączyć na Twoim koncie opcję automatycznego łączenia

Automatyczne tworzenie zestawów możemy wyłączyć na prośbę użytkowników. Z treści Pańskich wpisów można wnioskować, że zrobił Pan to samodzielnie, a taka opcja nie jest w tej chwili dostępna - stąd moje durne pytania czy na pewno piszemy o tym samym. Mogę się jedynie domyślać, że korzystał Pan z opcji samodzielnego usunięcia konkretnych utworzonych automatycznie zestawów. Takie działanie nie powoduje wyłączenia samej opcji tworzenia automatycznych zestawów na Pańskim koncie. 

W najbliższym czasie nic się nie zmieni, jeśli chodzi o automatyczne zestawy - nie będzie opcji ich samodzielnego włączania i wyłączania na swoim koncie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

TechnikaLublin
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za w końcu merytoryczną odpowiedź.

Jedyny wniosek: trzeba przeanalizować czy warto żywić wroga

oznacz moderatorów

TechnikaLublin
#8 Zapaleniec#

Bardzo proszę o odpowiedź na poniższe pytanie

oznacz moderatorów

AQUASYSTEMS
#12 Orędownik#

również proszę o wyłączenie automatycznych zestawów dla AQUASYSTEMS oraz samnapraw_pl

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AQUASYSTEMS Przekazałam Twoją prośbę o wyłączenie tej opcji na wskazanych kontach.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@

zestawy.JPG

coś słabo poszło z tym przekazywaniem, bo właśnie dostałam maila:

zestawy dwa.JPG

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@AGLOPRIMA2 Z jakiego dnia jest ten mail? Ostatni zestaw na Twoim koncie został utworzony 11.09, czyli w dniu zgłoszenia Twojego konta do wykluczenia z tego mechanizmu. Jeśli zestaw został utworzony po tej dacie, podaj, proszę, numer oferty, której to dotyczy. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@w_kiwi  mail dostałam wczoraj, numerów ofert nie podam, bo wszytko wywaliłam, analogiczna sytuacja wystąpiła na koncie AGLOPRIMA1

Czemu nie dostaję powiadomień na bieżąco jak pojawia się jakiś post w wątku? Wczoraj jakbym dostała info, to bym podała wszystkie informacje. Powiadomienia pewnie przyjdą dziś lub jutro.

Szkoda, że wy już nic nie ogarniacie 😞

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@AGLOPRIMA2 Bez numerów ofert nie jestem w stanie nic zweryfikować. Proszę, dodaj tutaj numery, gdyby sytuacja się powtórzyła.

Co do powiadomień powiem "nie wiem, u mnie działa". 😉 A tak poważnie, to masz na myśli powiadomienia w prawnym górnym rogu na forum, czy powiadomienia mailowe? Czy nie wyciszyłaś przypadkiem tego wątku? Daj znać, zweryfikujemy to. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bispol_pl
#8 Zapaleniec#

@la_nika proszę o usunięcie również naszych kont: bispol_pl, bispolcandles, Gloria_Wklady

oznacz moderatorów

piramida_rsl
#9 Pomysłodawca#

@la_nika  proszę o usunięcie również mojego konta: piramida_rsl z automatycznych zestawów

oznacz moderatorów

AntykwariatNWS
#7 Wielbiciel#

Proszę o wyłączenie automatycznych zestawów i na naszym koncie...

oznacz moderatorów

vonPudlitz
#9 Pomysłodawca#

Proszę o wyłączenie tego z moich ofert i konta. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@vonPudlitz przekazałam. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AntykwariatNWS
#7 Wielbiciel#

Pięć dni temu grzecznie prosiłam o wyłączenie na koncie AntykwariatNWS łączenia automatycznych zestawów. W weekend ponownie wywaliłam 5 stron.

Czy jeżeli jest się niewielką firmą, takie prośby są ignorowane?
Bo widzę, że innym Panie Moderatorki odpowiadały, a mój wpis został totalnie zignorowany...

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AntykwariatNWS Przepraszam Cię za to przeoczenie. Przekazałam również Twoją prośbę do odpowiedniego zespołu.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

PrestigeWD
#9 Pomysłodawca#

Tydzień temu prosiliśmy, żeby wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów na koncie PrestigeWD

oznacz moderatorów