anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one dpd

petinek_pl
#13 Ambasador#

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  macie kuriera allegro one to niech on obsługuje paczki allegro one. Po co jeszcze ups i dpd? Namieszaliscie wszystkim sprzedającym i są same problemy, zgłaszne wielokrotnie. Dlaczego nic z tym nie zrobicie? Mam kilka paczek z allegro one efektem czego po 2 przyjeżdza one, 2 ups i 2 dpd...każdy o zupełnie innej porze i musze czekać cały dzień. Do tego DPD to najgorsza firma, nigdy nie odbierają mi paczek. Jak mi wpadnie zamówienie allegro one dpd to musze sama biegać do paczkomatów po godzinach pracy i do tego klient nie otrzymuje paczki na czas a ja na tym tracę punkty i opinię. Dlaczego zmuszacie sprzedawcow do korzystania z wielu kurierów? Nie chce miec u siebie dpd bo mam tylko straty przez niego. Dajcie mozliwosc wyłączenia odbioru przez wybranego kuriera!! I NIE PISZCIE MI ŻE MOGĘ WYŁĄCZYĆ I NIE KORZYSTAĆ Z USŁUG ALLEGRO ONE BO BEZ TEGO UTRACĘ OZNACZENIA I SMART!! ANI ŻE MOGĘ SAMA NADAĆ PACZKĘ BO NIE MOGĘ, MUSZĘ OCZEKIWAC NA INNYCH KURIERÓW PRZEZ TO ŻE KAŻECIE WRZUCAĆ ICH KILKUNASTU I MOGĘ ZANIEŚĆ PACZKĘ DOPIERO PO GODZINACH I JUŻ NIE DOJDZIE NA CZAS. DODATKOWO NIE PO TO MAM OPCJĘ ZLECENIA ODBIORU ŻEBY LATAĆ NA PIECHOTĘ Z PACZKAMI...Proszę aby ktoś skupił się na treści i zamiast pisac co ja mogę zrobić, rozwiązał problem z bajzlem wśród kurierów na allegro one który na pewno nie tylko ja mam.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg#

@petinek_pl UPS oaz DPD obsługują przesyłki , których nadawca lub odbiorca znajdują się poza zasięgiem kuriera łone , dlatego to wszystko o d...ę rozbić wygląda i funkcjonuje .

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador#

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  miałam względny spoókj i 1 zamówienie na allegro one dpd w miesiącu, od 3 dni wpadają mi zamówienia z DPD!! Co się dzieje?? Oczywiście kurier nie odbiera zleceń bo po co, zgłaszam to wszędzie i nic, a centrala dpd ma gdzieś także. Czyli zostanę z lataniem na piechtę do automatu i to po czasie więc statystyki spadną. CO SIE DZIEJE,BYŁ SPOKOJ A TERAZ CO DZIEN 1 PACZKA Z DPD I JUZ WSZYSTKO MI SIE PSUJE

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl jak rozumiem problem dotyczy jednego automatu, więc poproszę o jego numer oraz przykładowe numery przesyłek, z którymi był problem. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@petinek_pl Co się dzieje? Może tu jest odpowiedź: 

https://allegro.pl/kampania/one/wygraj-z-one?bi_s=One_Box&bi_m=WZ&bi_c=konkurs_noworoczny

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@petinek_pl Ponieważ za korzystanie z Allegro One wciąż rozdają jakieś paciorki, ludzie dają się na to łapać i zamawiają. A to dziadostwo najwyraźniej nie jest w stanie obsłużyć takiej liczby przesyłek: dziś dopiero odebrano z paczkomatu moje paczki leżące tam od 16.01. !!!

Niestety, jedynym sposobem uwolnienia się od Allegro One jest głosowanie nogami, czyli rezygnacja ze Smarta. Jeśli te rezygnacje byłyby masowe, mogłoby to skłonić zarząd do rewizji tej obłąkańczej polityki. Inaczej będziemy tracić czas i nerwy na użeranie się z tym bublem do końca świata (i o jeden dzień dłużej)

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@TomBanknoter to niemożliwe , zrobiłem eksperyment udało się kupić dobrze pewien towar więc przyszła myśl wypróbować opcję bez smarka.

1.oferta cena 39 za 1 sztukę i smark 

2. oferta 70 za 2 sztuki bez smarka ALE !!! darmowa dostawa 

wynik - 4:1 dla oferty ze smarkiem , piszę o ilości sprzedanych sztuk na przestrzeni 2 miesięcy , gdzie w ofercie ze smarkiem zwykle w paczce były 2 sztuki .

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@mdrogeria "to niemożliwe" - im bardziej będziesz w to wierzył, tym bardziej będzie to prawda 😎

Wynik Twojego eksperymentu jest niemiarodajny. Logiczne, że jeżeli dasz do wyboru ofertę z oznaczeniem Smart i bez Smart - to ta druga przegra, nawet jeśli na zdrowy rozum będzie bardziej korzystna

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@TomBanknoter oferta jest w dalszym ciągu , nieco zmodyfikowana , połączona w wielowariantowość , w okresie mikołajkowo-świątecznym różnica w sprzedaży była porażająca , teraz nie pora na ten produkt 

https://allegro.pl/oferta/bi-es-fabio-verso-entusiasmo-50ml-woda-perfumowana-kobieta-edp-15092809947 

oznacz moderatorów