anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one dpd

petinek_pl
#13 Ambasador#

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  macie kuriera allegro one to niech on obsługuje paczki allegro one. Po co jeszcze ups i dpd? Namieszaliscie wszystkim sprzedającym i są same problemy, zgłaszne wielokrotnie. Dlaczego nic z tym nie zrobicie? Mam kilka paczek z allegro one efektem czego po 2 przyjeżdza one, 2 ups i 2 dpd...każdy o zupełnie innej porze i musze czekać cały dzień. Do tego DPD to najgorsza firma, nigdy nie odbierają mi paczek. Jak mi wpadnie zamówienie allegro one dpd to musze sama biegać do paczkomatów po godzinach pracy i do tego klient nie otrzymuje paczki na czas a ja na tym tracę punkty i opinię. Dlaczego zmuszacie sprzedawcow do korzystania z wielu kurierów? Nie chce miec u siebie dpd bo mam tylko straty przez niego. Dajcie mozliwosc wyłączenia odbioru przez wybranego kuriera!! I NIE PISZCIE MI ŻE MOGĘ WYŁĄCZYĆ I NIE KORZYSTAĆ Z USŁUG ALLEGRO ONE BO BEZ TEGO UTRACĘ OZNACZENIA I SMART!! ANI ŻE MOGĘ SAMA NADAĆ PACZKĘ BO NIE MOGĘ, MUSZĘ OCZEKIWAC NA INNYCH KURIERÓW PRZEZ TO ŻE KAŻECIE WRZUCAĆ ICH KILKUNASTU I MOGĘ ZANIEŚĆ PACZKĘ DOPIERO PO GODZINACH I JUŻ NIE DOJDZIE NA CZAS. DODATKOWO NIE PO TO MAM OPCJĘ ZLECENIA ODBIORU ŻEBY LATAĆ NA PIECHOTĘ Z PACZKAMI...Proszę aby ktoś skupił się na treści i zamiast pisac co ja mogę zrobić, rozwiązał problem z bajzlem wśród kurierów na allegro one który na pewno nie tylko ja mam.

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl nie usuniemy przewoźnika DPD w ramach Allegro Delivery, nie jest to możliwe.
Numery przesyłek są konieczne, abym zgłosiła problem z kurierem, który nie przyjeżdża po przesyłki. Jeśli nie chcesz ich podawać, ok, ale wtedy nie będę w stanie pomóc. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador#

przesylka z wczoraj nieodebrana Allegro A001K6NY27

przesylka z dzisiaj nie odebrana Allegro A001K8Y220

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador#

przesylka z wczoraj nieodebrana Allegro A001K6NY27

przesylka z dzisiaj nie odebrana Allegro A001K8Y220

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador#

@la_nika i dlaczego mi wrzuciliscie zamowienie po godzinie 11 allegro one dpd jeszcze w dodatku na dzis!! Wszystkie inne wpadły mi już na jutro,bo mam ustawiona realizacje tego samego dnia do godz.11 a dpd oczywiscie znowu problem!!!!!!!!!!!!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl poprosiłam o interwencję u Kuriera z Twojego regionu oraz o wykluczenie zamówienia nr 87ce69c0-d74d-11ef-97ba-ff278c57e17e z jakości Twojej sprzedaży.
Jeżeli chodzi o zamówienie nr 138b4c60-d8ae-11ef-914d-c7bda5e19174 to masz czas na jego nadanie do jutra (23.01). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador#

@la_nika nie mam mozliwosci zaniesc paczek do automatu na czas bo musze czekac na innych kurierów. Nie moge dodac innego punktu odbioru zeby zabrac je nawet do domu i czekac na kuriera bo nie dajecie opcji dania innych danych podjazdu niz na etykiecie, a kurier nie odbiera paczek od LAT i nie bedzie odbieral to co mam zrobic???Skargi składałam juz setki razy i nic. Nikogo to nie obchodzi

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl ok, rozumiem! Kurier ma jeszcze czas na odebranie tej przesyłki.
Będziemy też interweniować w tej sprawie. A czy gdy kurier odebrał paczkę nr A001K6NY27, widziałaś się z nim? Zastanawiam się czemu nie zabrał od razu paczki nr A001K8Y220, jakoś to tłumaczył? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador#

@la_nika nie, znowu sama musiałam na piechotę biec do automatu po godzinach pracy więc nie zostaną też już odebrane. Nie odebrał ani wczorajszej paczki ani dzisiejszej. Nigdy nie odbiera moich zleceń, nie odbiera też telefonów, towaru równiez nie dostarcza tylko wrzuca po pobliskich punktach bez zapytania,mamy tu fatalnych kurierów dpd na rejonie,wszyscy się skarżą że nie realizuje odbiorów co było wielokrotnie zgłaszane do firmy ale nikt z tym nic nie zrobił,więc skoro kierownictwu to pasuje to co można więcej. Dla mnie to tylko problem nadawać nimi paczki i jedyną opcją jest rezygnacja z ich usług ale nie dajecie możliwości rezygnacji jeśli chce się mieć allegro one.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@petinek_pl Nikomu się nie chce mieć Allegro One. Gdyby nie szantaż odebraniem oznaczeń Smart!, większość by to wyłączyła w cholerę 😎

oznacz moderatorów