Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chciałbym się upewnić czy allegro Pay Business od 21 pazdziernika jest obowiązkowy ?
Nie rozumiem dwóch rzeczy, czy jako sprzedający będę miał to włączone automatycznie tak? A czy jako kupujący też będzie włączone automatycznie np z limitem 15tys ?
Czy to są dwie różne rzeczy?
Jako kupujący na pewno nie zgodzę się na to żeby mieć to włączone ponieważ będzie to widać w biku i podczas starania się o kredyt hipoteczny będzie widać że mam limit np 15tys ! A co za tym idzie moja zdolność kredytowa będzie mniejsza.
Proszę i konkretną odpowiedź @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AlePiesio Od 21 października 2024 nie wyłączysz płatności Allegro Pay Business w swoich ofertach. Jeśli chodzi o perspektywę kupującego to nie będziemy tego włączać automatycznie, z żadnym limitem.
Dziękuję za odpowiedź.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@Client:110944380@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ A jak to się ma do Sprzedających u których Allegro Pay Business nie działa?
@petscenter u tych z Was, u których Allegro Pay Business jeszcze nie działa, od tego czasu zacznie działać, ale z Waszej perspektywy:
Nie chodzi mi o samo włączenie usługi tylko o problem z tą usługą, który u nas występuje od momentu jej włączenia (2-3 lata). Na tą chwilę dalej nie dostałam informacji, że problem jest rozwiązany a skoro ma być włączony automatycznie to byłoby miło, żeby chociaż działało...