anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Pay Business obowiązkowy ?

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

Witam, chciałbym się upewnić czy allegro Pay Business od 21 pazdziernika jest obowiązkowy ? 

Nie rozumiem dwóch rzeczy, czy jako sprzedający będę miał to włączone automatycznie tak? A czy jako kupujący też będzie włączone automatycznie np z limitem 15tys ?

Czy to są dwie różne rzeczy? 

Jako kupujący na pewno nie zgodzę się na to żeby mieć to włączone ponieważ będzie to widać w biku i podczas starania się o kredyt hipoteczny będzie widać że mam limit np 15tys ! A co za tym idzie moja zdolność kredytowa będzie mniejsza.

Proszę i konkretną odpowiedź  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@AlePiesio Od 21 października 2024 nie wyłączysz płatności Allegro Pay Business w swoich ofertach. Jeśli chodzi o perspektywę kupującego to nie będziemy tego włączać automatycznie, z żadnym limitem. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

Dziękuję za odpowiedź.

oznacz moderatorów

petscenter
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@Client:110944380@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  A jak to się ma do Sprzedających u których Allegro Pay Business nie działa?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@petscenter u tych z Was, u których Allegro Pay Business jeszcze nie działa, od tego czasu zacznie działać, ale z Waszej perspektywy: 

• ta usługa nie wiąże się z żadnymi opłatami,
  • środki, tak jak z w przypadku innych metod płatności, znajdziecie na saldzie w usłudze P24,
  • nie będziecie w żaden sposób obciążani, jeśli kupujący nie spłaci swojego zakupu,
  • nie musicie spełniać żadnych dodatkowych warunków, by ta opcja pojawiła się w Waszych ofertach. 
   Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

petscenter
#9 Pomysłodawca#

Nie chodzi mi o samo włączenie usługi tylko o problem z tą usługą, który u nas występuje od momentu jej włączenia (2-3 lata). Na tą chwilę dalej nie dostałam informacji, że problem jest rozwiązany a skoro ma być włączony automatycznie to byłoby miło, żeby chociaż działało...

oznacz moderatorów