Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wczoraj zmienił się wygląd pierwszej strony aplikacji Sales Center, kafelki Moje oferty i Zamówienia zostały zastąpione na Wiadomości i Moja sprzedaż albo szukaj. Czy istnieje możliwość przywrócenia poprzedniego wyglądu, bo ten jest dla mnie bardzo niepraktyczny. Zależy mi najbardziej na bezpośrednim dostępie do zamówień i moich ofert ze strony głównej. Pozdrawiam
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@stylaczek_pl wyślij proszę zrzuty ekranu w Twojego widoku. Na zrzutach proszę żeby był widoczny cał ekran łącznie z datą i godziną.
[edycja]
Zamiast Szukaj i Wiadomości potrzebuję Mój Asortyment i Zamówienia, jak to było do wczoraj @gdvorek
@stylaczek_pl konsultuję to, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Dołączam… też bardzo potrzebuję tych dwóch zakładek tak jak było poprzednio czyli ZAMÓWIENIA oraz ASORTYMENT
Podpinam się pod temat - Zamiast Szukaj i Wiadomości potrzebuję Mój Asortyment i Zamówienia
. @gdvorek
@kaia-baby @jbs-sales przekazałam Wasze prośby do zespołu, ale jeszcze nie otrzymaliśmy informacji, czy jest to możliwe.
To samo napisałem dzis w wiadomości do all. To było genialne w swoje prostocie. A nie wchodzenie w menu czy tez w moja sprzedaż i dalej zamówienia itd żeby wygenerować etykietę. Masakra. Zakładka szukaj np. Oferty nie daje takiego "widzenia" jak mój asortyment.
Wiadomości przecież dostajesz info na maila ze wpadla i wtedy reagujesz. To nie watsup do regularnego pisania:)
Jak nie chcecie tego wrócić To dajcie możliwość personalizacji.
@stylaczek_pl wracam z informacją. Otrzymałam potwierdzenie, że zmieniliśmy układ przycisków dla mobilnej wersji Sales Center. Na podstawie przeprowadzonej ankiety wśród użytkowników oraz analizy, podjęliśmy decyzję o wprowadzeniu zmiany (obeceny widok okazał się najbardziej zalecanym).
@krainawlosow_pl przekazałam Twoje sugestie do zespołu odpowiedzialnego za zmiany.
To chyba ankieta nie trafiła do naszej dwunastki z tego chata 🙂
Niestety przykładowo do mnie ankieta nie trafiła, a bardzo dużo korzystam z aplikacji Sales Center i według mnie w tym momencie bardzo utrudniliście jej funkcjonalność dla osób, które wykorzystują aplikację do bieżącej obsługi zamówień oraz dodawania nowych ofert. Może dla osób używających aplikacji głównie do odpisywania na wiadomości to jest ok. Jeśli już tak bardzo chcecie się do wszystkich dopasować to może powinniście udostępnić użytkownikom możliwość samodzielnego dopasowania ikon. W tym momencie aplikacja dla mnie jest bardzo niefunkcjonalna do dodawania nowych ofert i obsługi zamówień.
Może ankieta była tylko robiona w wąskiej grupie w której wszyscy z góry byli za.
@stylaczek_pl sprawdź proszę czy masz wyrażoną zgodę na otrzymywanie ankiet w zakładce Zgody na powiadomienia. Rozumiem, że mogą pojawić się głosy, że zmiana nie jest komfortowa. Będziemy to monitorować i wszystkie wskazane tutaj uwagi przekazałam do działu odpowiedzialnego za zmianę. 😊
Skoro tak ważną rolę odegrała tu statystyka, to prosze o odpowiedź na proste statystyczne pytanie dotyczące sprzedawców na Allegro - jak wygląda stosunek wiadomości od Klientów do otrzymywanych zamówień? Czy częciej muszą odpisywać na wiadomości czy obsługiwać zamówienia? Zastanawia mnie jeszcze ta lupka do wyszukiwań, czemu ona konkretnie ma służyć?, bo ja nie widzę praktycznego zastosowania dla niej. I będę wdzięczna za informację otrzymaną od działu odpowiedzialnego za zmianę.
@stylaczek_pl dziękuję za Twoje uwagi co do zmiany widoku zakładek. Przykro mi, ale nie mam dostępu do informacji, o stosunku wiadomości od klientów do otrzymywanych zamówień. Przekazałam wszystkie uwagi jakie pojawiły się w tym wątku.
Lupka do wyszukiwań służy do szybkiego wyszukania informacji w Sales Centre m.in. innych zakładek.