Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aplikacja Allegro Sprzedaż zniknęła z AppStore oraz z Android Play
gdzie można pobrać aktualną wersję aplikacji mobilnej Allegro Sprzedaż dla sprzedających ?
No właśnie to już nie jest ich problem bo główni akcjonariusze wyprzedali się na górce...
Problem to ma biełoryb/ulica/naiwniacy którzy to kupili jak było drogo 😉
Aktualizacja aplikacji nowej była i nadal nic się nie zmieniło...
Dlaczego nikt nie bierze pod uwagę naszych uwag ??
1. Brak powiadomienia dźwiękiej o sprzedaży jak dawniej w starej wersji
2. Nadal nieakceptowalna forma przedstawiania zamówień
3. Aplikacja działa wolno i jest nieczytelna
4. Nadal to tylko nakładka na wersję mobilną
Proszę o przywrócenie dawnej fukcjonalności i kształtu aplikacji.
Z góry dziękuję !
dodali przycisk odśwież 😄
w kulki lecą ale trzeba im przyznać że mają poczucie humoru
Parodia westernu co oni robia…
W skrócie, nie będzie już aplikacji, która w sumie została stworzona pod koniec lutego tego roku? Tylko prywatne ogłoszenia będą mogły być wystawiane?
Jak często ludzie wystawiający ogłoszenia lokalne korzystają z aplikacji? Wydaje mi się, że jest ona głównie potrzebna dla osób zarządzających kontami firmowymi, by mieć wgląd w aktualną sprzedaż.
Czemu to jest tak bez sensu.. co się przyzwyczaić można to zmiana na minus..
No właśnie dlaczego rezygnujecie z aplikacji która, naprawdę pomaga w sprzedaży na allegro?
Szybki podgląd w zamówienia, kto zapłacił, kto anulował zamówienie
Możliwość filtrowania, wszystko czytelne, możliwość podglądu listu przewozowego
Czy serwis allegro w zamian dla sprzedających będzie oferowało aplikację mobilną w takiej formie?
To krok wstecz w zażądaniu sprzedażą. Jakie są główne powody allegro lokalnie to główny powód. Prosimy o odpowiedź Admina. Bo to bardzo pomocna apka tak mało przez was reklamowana
@thejnetworkscom @telekon Aplikacja Allegro Sprzedaż jest wycofywana, od kilku miesięcy jej już nie rozwijamy. Jesienią udostępnimy aplikację Allegro Lokalnie, która zastąpi Allegro Sprzedaż. Sprawdzi się ona przy okazjonalnej, nieprofesjonalnej sprzedaży z kont prywatnych.
Aplikacja Allegro dedykowana kupującym wciąż będzie dostępna.
Ale co w zamian zaoferujecie dla Sprzedających ???
Można było w szybki sposób z poza biura zobaczyć zamówienia, płatności itp
Mieliście Allegro super appke którą w ogóle nie reklamowaliście dla sprzedających. Przez przypadek o niej usłyszałem i od tego momentu przeglądanie zamówień przez smartfona to czysta poezja. Wszytko przejrzyste, miniaturki produktów informacje o kupujących itp. Wszytko w jednym miejscu. Mega ułatwienie w zarządzaniu sprzedaży i wielki krok do przodu.
Dlaczego pozbawiacie sprzedających tego super narzędzia?
Wie ktoś coś na temat zmian w aplikacjach Allegro sprzedaż/lokalnie? - bo nie bardzo rozumiem... Czy zmiany, które zostaną wprowadzone początkiem września pozbawią sprzedających możliwości monitorowania sprzedaży, wiadomości itp.? Bo z tego co się orientuję to Allegro Lokalnie nie pokazuje tych informacji...
Aplikacja Allegro Sprzedaż jest wycofywana, od kilku miesięcy jej już nie rozwijamy. Jesienią udostępnimy aplikację Allegro Lokalnie, która zastąpi Allegro Sprzedaż. Sprawdzi się ona przy okazjonalnej, nieprofesjonalnej sprzedaży z kont prywatnych.
Aplikacja Allegro dedykowana kupującym wciąż będzie dostępna.
A co ze sprzedającymi? Brak powiadomień z aplikacji, która niebawem zniknie utrudni nam działanie, a co się z tym wiąże poleci jakość sprzedaży!!! Chore! - podobnie jak obniżenie oceny za brak ocen od kupującego na co niestety nie mamy wpływu!!!
@INGEstyle tak działa allegro
musisz ciągle coś zmieniać i wykonywać zbędną pracę
byś nie mógł w tym czasie wystawiać ofert na allegro
zniknął manager sprzedaży teraz aplikacja mobilna
ostatnio skróceniu w ofercie uległ kod produktu z 50 znaków do 40
siedź i ciągle zmieniaj oferty
Cześć. Aplikacja sprzedażowa Allegro została zastąpiona aplikacją Allegro Lokalnie, dzięki której można nie tylko kupować, ale także sprzedawać przedmioty innym kupującym w serwisie. Apka dostępna jest na system Android i iOS. Informowaliśmy o tym w Aktualnościach, a także na Gadane 🙂 Wszystkie funkcjonalności Allegro Sprzedaż są dostępne w przeglądarce i mobile web Allegro. Jeśli jednak aplikacja nie zostanie zaktualizowana na telefonie, wciąż będzie działać w takiej formie jak dotychczas - z tym, że od 6 września nie jest już rozwijana.
Cześć, piszę bo nie znalazłem we wcześniejzych wpisach. Sprzedaję na allegro tylko za pomocą telefonu, bo bardzo dużo podróżuję po świecie. Dziś zniknęła mi aplikacja sprzedażowa i ppojawiła się nowa, allegro lokalnie. Zostałem pozbawiony możliwości obsługiwania swoich zamówień przez telefon. Nie jestem w stanie taszczyć ze sobą kompa i odpalać go co pół godziny, żeby sprawdzić czy są nowe zamówienia. Czy jest jakaś alternatywa?
Wchodzenie na konto Allegro przez przeglądarkę w telefonie. Innej opcji nie ma.
Witam po dzisiejszej aktualizacji nie mam możliwości prowadzić sklepu za pomocą tel również za pomocą przeglądarki z automatu uruchamia się apk allegro. Jakiś pomysł co z tym zrobić
@bass00 możesz użyć karty incognito w przeglądarce i w ten sposób wejść na Allegro i zarządzać swoją sprzedażą. Możesz też w ustawieniach telefonu zaznaczyć, żeby aplikacja Allegro Sprzedaż nie otwierała się domyślnie.
To jest jakaś porażka , po co to zrobiliście? Chyba żeby znowu utrudnić życie sprzedającym.
Gdzie się podziała aplikacja mobilna allegro sprzedaż, w tel. wskoczyło mi alegro sprzedaż lokalnie
@maciek_o2, aplikację mobilną Allegro Sprzedaż zastąpiliśmy aplikacją mobilną Allegro Lokalnie. Tę zmianę zapowiedzieliśmy 16.08.2021 r. w komunikacji regulaminowej. 🙂