Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
allegro blokuje konto w dosc perfidny sposob jak masz wykupiony SMART to nie mozesz nic kupowac przez kilka dni az do wyjasnienia i teraz moje pytanie - czy o te kilka dni allegro przedluzy dzialanie SMART za ktory zaplacono ???? albo jak nie usunie blokady to powinno zwrocic pieniadze za niewykorzystane dni smarta ! - jesli nie to mozna to nazwac Oszustwem i odradzic ludziom zakup smarta
Co wiecej jak nie sprawdzasz maila to nie masz na swoim koncie ZADNEGO wpisu o blokadzie - jest tylko mail od allegro ze z powodu naruszenia art. 2.10 Regulaminu.... nastapila blokada - sprawdzane bylo po kliknieciu w Moje konto nic nie ma info o blokadzie wiec nie wiesz poki nie zapragniesz czegos zakupic
i teraz SZACH I MAT na zakończenie - allegro powinno zablokować 2 miliony kont bo udostepnili swoje konta na platformie Snajper ktora to za pomoca ich kont wygrywa aukcje Buuum 2 miliony osob do blokady natychmiastowej i slupki sprzedazowe z prowizji w dol
@martynkowska Kwestię blokady konta wyjaśnisz wyłącznie drogą mailową z działem bezpieczeństwa. Jak sam wskazałaś, zostałeś poinformowana drogą mailową. Jeśli nie zgadza się z tym działaniem, masz prawo do złożenia reklamacji.
ooo to pani szybciej tu odpisuje niż ten ich dział ale to zawsze tak jest ze Marketing dziala szybciej bo szkoda klientow wystraszyc - to pani im powie zeby sie odezwali bo od rana cos cicho siedza. Dodatkowo ponad 3 tys zlotych towaru wykonano zwrot wiec prowizje leca kolo nosa za takie dzialanie  
To ja się dołączę do pytania. Czy jeśli wykupiłam smart na rok i podpisywałam umowę w której miałam zagwarantowany wybor odpowiadającego MI kuriera w smart w marcu 2024 a allegro odebrało mi ten wybor naruszając swój regulamin I podpisaną przeze mnie umowę w kwietniu, to czy odda mi za smart?
Wszak nie wywiązują się z umowy i teraz zamiast sama wybrać kuriera który jest u mnie na drugi dzień o godzinie 12, muszę czekać kilka dni na paczkę i oczekiwać w których godzinach przyjedzie wybrany przez Allegro kurier. Bo ja mam w ciul czasu na oczekiwanie... a inni kurierzy nie odbierają telefonów....
Polecam ci **piiip** tam dostajesz towar i masz 24h az na sprawdzenie jego czy wszystko sie zgadza , dodatkowo czesto maja przesylki za 1 zl do paczkomatow, orlen paczka bodajze chyba w srody
A te loterie allegro ze mozesz zdobyc 3-4 losy w loterii to ja zakupilam juz srednio 1 przedmiot co 3-4 dni i co ? nic nigdy nie wygralam ciekawe czy ktos w to wygrywa - pic na wode fotomontaż na odpowiedz allegro ws zablokowania konta czekam od rana zdazylam juz wycofac towaru za ponad 3-4 tys to jakies 300-400 zl prowizji kolo nosa im przeleci bo byly tam laptopy za 900 zl szkoda ze allegro tak sobie poczyna - nawet nie wyslali mi jakiegos opisu co kto sie logowal z mojego konta i kupowal to ze mąz mi pomagal w dyskusji napisaniu bo sprzedawcy sie wyponali na mnie i film z rozpakowania paczek wjezdzal i sprzedawca wychodzil na klamce i prowizja do allegro nie lecial to zle ?? jak ktos oszukiwal i to zostalo udowodnione to chyba dobrze ? ale nie dla allegro jak widac
Bo to trochę wygląda tak jak w firmie w której pracowałem.
Po co będziemy handlowali z 200 klientami co robią nam po 800 zł obrotu jak tu mamy 4 rekinów którzy nam robią miliony. A później jeden się wypiął bo znalazł innego dostawcę, drugi zamknął działalność bo poszedł na emeryturę i nie miał komu przekazać biznesu, trzeci zbankrutował w pandemię a czwartemu spadły obroty i zamiast milionów robił 15tyś. miesięcznie.
Na końcu zwolnili się pracownicy bo nie było na wypłaty.
Jak nie szanują sprzedawców to sprzedawcy odchodzą a w siłę rośnie kto inny.
Ja handlowałem antykami i różnymi starociami, teraz przeniosłem się na giełdy i zamiast 30 dni w miesiącu pracuję 15. A 15-20 tyś prowizji zostaje w kieszeni. Kolega z narzędziówką też uciekł na bazary i inne platformy.
polularny serwis ogloszen na 3 litery "pip"
I 3 litery, i kupuje się bezpośrednio od Pana TukTuka. Kup telefon na allegro, 90% z wadą prawną i ratami operatora. Np. chcę wymienić szkło w swoim telefonie, po co mam kupować w internecie jak siedzi chłopak na bazarze i za 5 zł kładzie szkło na ekran w 15 sekund.
Powiem wam prawdę że aktualnie nie ma tu co kupić. Tak sobie porównuje i wszystko lokalnie mam taniej. Np. szukałem ekspresu do kawy, taki sam model w znanej sieciówce w takiej samej cenie jak na allegro tylko uwaga, dostałem dodatkowo 3kg niezłej kawy, 2 fajne szklanki termiczne, i za zarejestrowanie produktu na stronie za 3 tygodnie przyznali mi 200 zł cashbacku.
a to masz racje ze lokalnie taniej ! tylko jak ktos mieszka w malej miejscowosci typu 5 tys mieszkancow to lokalnie ciezko kupic i trzeba przez internet - osobiscie powiem ze na Alle na 10 zakupow byla 1-2 dyskusje i moge zrzuty pokazac gdzie konsultant po tygodniu nawet sie nei odezwal i konczona byla dyskusja bo bez sensu sie boxowac z sprzedawca ktory łamanym polskim pisze
Ja nie mieszkam w stolicy tylko w zapadłej wiosce na podlasiu koło bielska podlaskiego. Jeszcze 10 lat temu były głównie jakieś komunistyczne sklepy że musiałem jeździć do warszawy żeby coś fajnego zakupić. Teraz wyskoczę do bielska lub siemiatycz i mam wszystkie sieciówki jak w warszawie i towaru opór. I kebsy, i sushi. Nawet karmę na telefon dla psiaka na wioskę przywiozą gratis.
A znajoma karmę zaczęła zamawiać wysyłkowo w media expert bo mają fajne promocje. Ja myślałem że tam tylko rtv i agd.
konsultant allegro Gracjan piszacy na maila chce bym mu wyslala skan dowodu a jaka mam pewnosc ze pisze do mnie pracownik allegro ? niech przysle mi skan legitymacji sluzbowej
- jak mozna kazac uzytkownikowi wyslac skan dowodu osobistego nieszyfrowanym mailem WP.PL ??? i narazac go na wyciek danych ! tyle sie mowi o podszywaniu na wnuczka i innych wyludzaczy powinien mi przyslac skan legitymacji plakietki pracowniika albo dane imie i nazwisko bym mogla go zweryfikowac a oni pisza tylko Gracjam Allegro - to jest obazenie bezpieczenstwa Allegro - zatrudniaja ludzi po licencjatach i pozniej sa efekty