Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Próba nadania przesyłki w trzech paczkomatah DHL zakończona niepowodzeniem - pojawia się komunikat " Błąd systemu"
zamówienie - 9728e740-93fb-11f0-8284-ef4e9275b40d numer przesyłek Allegro AD010HDXI2 , Allegro AD010J2351
Proszę o sprawdzenie co się dzieje - to kolejny raz na przestrzeni kilku dni kiedy zachodzi podobna sytuacja
@kakabe_2007 działam w Twojej sprawie. Proszę o cierpliwość. Wrócę z odpowiedzią.
@gdvorek czekam niecierpliwie bo kurier będzie po odbiór paczek między 10 a 11 - oni tylko raz dziennie podjeżdżają
a co Ty spać nie możesz ? @kakabe_2007
@mdrogeria stary człowiek wcześnie wstaje .... jak to emeryt ..
@kakabe_2007 ,,stary człowiek i (może),,😊 ,nas rocznik nie do zarżnięcia 😅
@mdrogeria Otóż to ...🤣 My jak dobre wino ...........
@kakabe_2007 stare wino z dobrego rocznika
@kakabe_2007 zauważyłem jedną przypadłość z DHL , od wygenerowania etykiety trzeba odczekać min. godzinkę zanim automat zatrybi , ze 2-3 razy się pospieszyłem i musiłem dymać ponownie za jakiś czas ,ale mam blisko , kurier jest dopiero po 14 :0
@mdrogeria Pierwszą etykietę wygenerowałem chwilę po czwartej rano - próba nadania trochę przed 6 rano kolejna próba około 9 rana ......... i cały czas komunikat "Błąd Systemu " wygenerowałem kolejną etykietę w nadziei że ta zadziała ale nie zadziałała ....
Ja mam trzy paczkomaty DHL w promieniu 200 m
@kakabe_2007 nadawałem dzisiaj 2 DHL przed 9:00 , ale etykiety generowałem wczoraj
@mdrogeria Wczorajsze zamówienia nadane bez problemu
@mdrogeria mi już wczoraj po południu automat nie chciał przyjąć paczki, dziś nadal nie chce.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
czy Wy macie świadomość, że wielkimi krokami zbliża się najgorętszy okres w roku jeśli chodzi o e-commerce a Wasze Allegro Delivery, które na siłę wciskacie wszystkim działa gorzej niż poczta polska 30 lat temu? Ja sobie nie wyobrażam listopada i grudnia jeśli to dziadostwo będzie działać (a raczej nie działać) jak do tej pory. Mam nadzieję, ze szykujecie już specjalny zespół który będzie się zajmował TYLKO wykluczaniem przesyłek ze statystyk i rozpatrywaniem reklamacji.
@Health___Beauty Allegro raczej nie przejmuje się tym - będzie jak zwykle wina sprzedawcy ..............
@kakabe_2007 Tak wiem i na samą myśl o tym co się będzie działo w listopadzie i grudniu jest mi niedobrze.
kakabe_2007 A wpisanie ręczne numeru przesyłki też nic nie daje? Mi czasami też automat stawia opór, ale wtedy pomaga wpisanie ręczne lub nadanie w innej maszynie. Myślałam, że to odosobniony przypadek, a tu proszę - jest nas więcej. Chętnie poczekam i zobaczę, czy moderator rozwiąże ten problem 🙂
@actp-sklep Tych numerów nie ma w systemie DHL więc wpisanie nic nie daje. Moderator nic nie rozwiąże bo to błąd oprogramowania Allegro, który występuję już od dłuższego czasu i pojawia się co kilka dni ........ DHL "widz"i te przesyłki dopiero po kilku lub kilkunastu godzinach od wygenerowania etykiety
Tak, niestety problem pojawia się często. Jak automaty nie przyjmują to można nadać w Żabce - tam problemu nie ma.
@Health___Beauty Nie da rady bo nie ma tych numerów w systemie i też wyskakuje "BŁĄD SYSTEMU" - próbowałem .. Dzwoniłem na infolinię DHL i otrzymałem informację że takich przesyłek nie mają w systemie