anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędna data dostaw dla klientów.

Bullz
#2 Obserwator#

Cześć,

Mam pytanie dotyczące terminów dostawy wyświetlanych na Allegro. Jeden z klientów zgłosił, że po złożeniu zamówienia otrzymał informację o dostawie dnia następnego, mimo że zgodnie z naszymi ustawieniami przesyłki złożone po godzinie 10:00 są wysyłane następnego dnia roboczego. Klient miał przez to oczekiwania, których nie mogliśmy spełnić, co wywołało duży problem, mimo realizacji zamówienia zgodnie z naszymi zasadami. Czy ktoś miał podobny problem? Skąd mogą wynikać takie błędy?

Dodatkowo zauważyłem, że przy wyborze Paczkomatów InPost na niektórych aukcjach wyświetla się termin dostawy za 8 dni. To zupełnie niezgodne z rzeczywistością i przez to na finiszu do swiąt tracę dużo klientów. Czy ktoś wie, dlaczego tak się dzieje i jak to rozwiązać?

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i informacje.

Pozdrawiam,

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Bullz. O które dokładnie zamówienie chodzi? Proszę, podaj jego numer, abym mogła to sprawdzić.  
Proszę również o numer oferty, przy której widzisz przewidywany czas dostawy ''za 8 dni''. 

oznacz moderatorów

Bullz
#2 Obserwator#

Numer zamówienia - 94b0de30-bd2a-11ef-8891-b3a5e152924f

Numer oferty z czasem "za 8 dni" - 15162729117

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję, @Bullz. Skonsultuję to i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami. 

oznacz moderatorów

pkgroup
#8 Zapaleniec#

u mnie jest to samo, prawie na wszystkich ofertach, na przykład:

https://allegro.pl/oferta/zestaw-2-nozy-kuchennych-samura-shadow-sh-0210-16738902681

Sprzedaż siadła zupełnie z dnia na dzień i już wiem dlaczego, bo pokazujecie kupującym głupoty

oznacz moderatorów

pkgroup
#8 Zapaleniec#

pkgroup_0-1734648795679.png

oznacz moderatorów

pkgroup
#8 Zapaleniec#

pkgroup_1-1734648854135.png

oznacz moderatorów

pkgroup
#8 Zapaleniec#

wszystkie wcześniejsze wysyłki były realizowane na czas, deklaracja wysyłki ustawiona na 1 dzień

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

a to nie była metoda któras  z One? Te są faworyzowane i wyświetlają sie jako najszybsze, żeby to właśnie je wybierać. Potem jest płacz i zgrzytanie zębów bo to sie nie udaje

oznacz moderatorów

ELMIXAGD_pl
#13 Ambasador#

Tak u mnie było - Allegro One i UPS - przez 2 dni nie podjechał kurier - 1 - miał sprawy prywatne, 2 - nie wyrobił z odbiorem zaległych przesyłek i do mnie nie przyjechał - bo to wiocha.

oznacz moderatorów