Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie. Przypadkowo zauważyłem że konkurencja przypięła swój nie oryginalny produkt pod mój.W dodatku ktoś kupił od nich ten produkt, i ocenił go bardzo negatywnie. Jak by tego było mało,to ten produkt ma cenę wyższą niż mój i jest jeszcze TOP OFERTĄ. Załączyliśmy zdjecia @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Mam pytanie. Bo sprzedajemy w kategoriach mało popularnych, gdzie konkurencja nie jest duża. W dodatku przeważnie każdy produkt ma swój katalog. I kilka razy zauważyłem że prawdopodobnie konkurencja później taki produkt z negatywną oceną, podpina pod nasze, i zakańcza swoją ofertę i nasz produkt zostaje z negatywną oceną. I jeśli ocena jest bez komentarza to nie mam nawet możliwości sprawdzenia kto to zrobił. Czy jest może jakaś możliwość sprawdzenia tego? Lub karania za takie praktyki? Bo to że konkurencja wystawiła nam 3 bezpodstawne negatywne oceny w krótkim czasie to jesteśmy przekonani na 100% ale nic się nie stety nie da zrobić i udowodnić tego. Ale te praktyki z podpinaniem przez konkurencję, swoich zakończonych ofert z negatywną oceną zauważyliśmy coraz to więcej.
Sory z tą TOP OFERTA to może być jednak wszystko ok. Bo oferta była zakończona i dopiero dziś ją wznowiliśmy.
To przykre , ale nie da się ukryć że uczciwy handel jest tu już tylko historią .
Cześć, @Krekels! Dziękuję za sygnał, zgłosiłam ofertę podpiętą pod produkt do weryfikacji. W przypadku tej oferty widzę, że jest ona aktywna - więc trudno mi się tutaj odnieść do przytoczonej przez Ciebie sytuacji o podpinaniu oferty z negatywną oceną a następnie jej usunięciem. Czy jesteś w stanie podać przykład takiej oferty, żebym mogła zweryfikować tą sytuację?
@Sa_nova @Dzięki. Musiałbym przejrzeć wszystkie oferty, z tego względu, póki co nie musisz tego weryfikować. Wiem że taka sytuacja miała miejsce na pewno z 3 razy. Podczas wystawienia nowej oferty i stworzenia nowego produktu. po krótkim czasie produkt miał ocenę 1 gwiazdę, a nie było jeszcze żadnego zakupu. A w katalogu była tylko moja 1 oferta dostępna. I wtedy wystawiałem nową ofertę i produkt w katalogu z innym zdjęciem. Tak było najprościej