Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
od rana may problem z nadaniem przesyłek z opcją ORLEN PACZKA
przykładowy numer zamówienia: 7d0d56e2-7e7e-11ef-b296-6f9b42906e86
Do tej pory paczki nadawaliśmy przez Allegro, jako "Nadaj paczkę" - dziś przy kliku przesyłkach z opcją ORLEN PACZKA tej opcji nawet nie mamy
Jak mamy nadać zamówienia?
@4motor problemy z nadawaniem występowały wczoraj, ale dziś wszystko powinno działać już w porządku, dlatego usuń proszę ciasteczka i pamięć podręczną i daj znać, czy mogło. Jeśli nie, podeślij mi proszę cały zrzut swojego ekranu z tym problemem.
Niestety nie pomogło, nadal nie możemy nadać kilku paczek.
@4motor dziękuję, ale prześlij mi proszę zrzut całego ekranu.
@4motor czy masz zawartą umowę własną z Orlen Paczką?
Tak
@4motor w takim razie zajrzyj do tego artykułu: https://help.allegro.com/sell/pl/a/wysylam-z-allegro-wprowadzilismy-zmiany-w-nadawaniu-przesylek-na-...
Ja też mam problem z nadaniem "Błąd zewnętrznego przewoźnika"
cały czas "Błąd zewnętrznego przewoźnika" się pojawia, czy orlen paczę da sie nadać w inny sposób
Mam ten sam problem, nie można nadać paczek
@Phenixcompany @TEL-MOBILE @mebletomek34 czy możecie przesłać mi zrzut ekranu z tym komunikatem oraz wskazać numery zamówień, których ten błąd dotyczy?
Mam ten sam problem
Witam
Próbuje nadać przesyłkę allegro "Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka" poprzez formularz wysyłam z allegro i przechodząc już do finalizacji - klikając zamów przesyłki wyskakuje poniżej "Błąd zewnętrznego przewoźnika" i nie mogę zamówić przesyłki. Proszę o pomoc lub interwencje serwisu Allegro
Mam to samo
u mnie już działa 🙂
u mnie też juz działa
Dziękuję, rzeczywiście przez chwilę występowały problemy, ale teraz wszystko działa już prawidłowo.