Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy dostaliście fakturę za luty?
@pinsplash Powinieneś się cieszyć, będziesz mógł zapłacić później, niż zwykle.
Ja na przykład mam przedpłaty, więc nie mogę zaksięgować kosztów.
@mala_planeta Do końca miesiąca jeszcze 2 tygodnie
fox_paws Każdy ma swoje terminy do składania dokumentów u księgowych. Mój minął, więc koszt będę mogła zaksięgować dopiero w kolejnym miesiącu 😉
@mala_planeta Ale faktury InPost wystawia i wysyła w kolejnym miesiącu, więc nie można ich księgować na poprzedni.
U mnie tez brak faktury 🙄
@InPost Nie wprowadzaj w błąd bo dostaniesz bana od administracji @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Prawidłowo powinno być " do 15. dnia miesiąca następującego po miesiącu, w którym dokonano sprzedaży towaru lub usługi" a nie 15 dzień miesiąca. Pomijając wszystko złamaliście ten przepis bo nie dostarczyliście do 15go. Ciekawym co dalej?🤔
Co dalej? Zawiadomienie do urzędu skarbowego o podejrzeniu popełnienia przestępstwa skarbowego:
Art. 62. - [Naruszenie procedury rachunkowej] - Kodeks karny skarbowy.
§ 1.
Kto wbrew obowiązkowi nie wystawia faktury lub rachunku, wystawia je w sposób wadliwy albo odmawia ich wydania, podlega karze grzywny do 180 stawek dziennych.
Gdzie mogę napisać skargę lub skontaktować się z urzędem ?Dziś jest 18 i nie ma faktury
dziś jest 18 i nadal faktury brak
Ja to samo, nie ma faktury ani odpowiedzi od InPost na maila...
U mnie to samo - brak FV. Pisałem na maila - bez odpowiedzi. Pisałem z konsultantem - rzekomo przekazał do biura - bez odpowiedzi. @InPost - Słabiutko wygląda Wasza komunikacja z Klientem. .
U mnie też brak faktury. Przynajmniej nie jestem sam :). Pewnie przyjdzie po weekendzie.
Też brak faktury. Odpisuje automat.
zapytanie wysłane na faktura.elektroniczna@paczkomaty.pl nadal brak odpowiedzi i FV a mamy już 17,03
Dzień dobry @meduza ,
sprawa dotycząca faktur weryfikowana jest przez odpowiedni dział. Faktury powinny zostać wysłane do Klientów najszybciej jak to tylko możliwe.
Przepraszamy za niedogodności.
@InPost A co z łamaniem prawa?
No i jak? Dostał Ktoś FV?
@virus-v11 @InPost nie dostał
Dalej nie ma faktury ani żadnej odpowiedzi od InPost .