Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Do poprzedniego tygodnia zawsze miałem możliwość dodawania ręcznie w szczegółach zamówienia numeru przesyłki metodą list ekonomiczny, dzisiaj nie mam takiej możliwości a chciałbym żeby zostało tak jak było bo to ułatwia mi pracę. Dzisiaj nie ma opcji 'dodaj numer przesyłki '
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AlePiesio Proszę, dodaj zrzut całego ekranu oraz numer zamówienia. Zasłoń takie dane, jak adres kupującego, itp.
@AlePiesio Proszę, sprawdź jeszcze, czy problem występuje również w innej przeglądarce oraz wklej numer zamówienia.
56756481-9460-11ef-9b1f-637b4257eac2 nie korzystam z innych przeglądarek więc nie sprawdzę. @w_kiwi
@w_kiwi czy udało się coś ustalić? Przychodzą kolejne zamówienia tą metodą dostawy bez możliwości dodania numeru przesyłki.
@AlePiesio jeszcze nie mamy odpowiedzi, dam znać, gdy tylko ją otrzymam.
@AlePiesio wracam z odpowiedzą. Możliwość dodania numeru przesyłek dla metod dostawy, których nie możemy śledzić została wyłączona.
Możesz albo dla porządku dodawać numer przesyłki w notatce do zamówienia albo zmienić metody dostawy na "list polecony ekonomiczny" i "list polecony priorytetowy", dla których wciąż można dodać numer przesyłki.
Dziękuję bardzo za konkretne informacje, to wszystko wyjaśnia czemu nie ma opcji dodania numeru przesyłki. Faktycznie będę musiał chyba zmienić na polecony ekonomiczny żeby nr przesyłki był w systemie, zawsze to więcej informacji w razie potrzeby i szybciej można sprawdzić w razie problemów.