@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wystawiam aukcje które zostały bezpodstawnie zakończone przez system bez podania przyczyny zakończenia. Przy ostastniej ( z kilkudziesięciu ) pozycji otrzymałam taki komunikat.
Kiedy spróbowałam cofnąć się aby sprawdzić co jest nie tak otrzymałam to co niżej.
Jak więc mam sprawdzić co jest nie tak? Przy ponownej próbie wystawienie wszystko się powtórzyło.
@cztery_bez_atu oferta 18714780191 została usunięta ze względu niezgodność parametru stan z opisem tego przedmiotu. W opisie znajdowała się informacja: "Element wymontowany z naprawionego i nie odebranego po naprawie urządzenia", a parametr stan był określony jako nowy, co nie jest zgodne z naszym regulaminem. Jeśli nie możesz wystawić oferty przed "wystaw podobną", wystaw ją proszę całkowicie od nowa, ale uzupełnij poprawnie i spójnie te informacje.
@_HolaOla_ właśnie to poprawiłam a załączone zrzuty są efektem tego poprawienia.
@cztery_bez_atu wystaw proszę tę ofertę od nowa, a nie przez opcję "wystaw podobną".