anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co jest grane?

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Wystawiam aukcje które zostały bezpodstawnie zakończone przez system bez podania przyczyny zakończenia.  Przy ostastniej ( z kilkudziesięciu ) pozycji otrzymałam taki komunikat.

2026-07-26-20,04.jpg

Kiedy spróbowałam cofnąć się aby sprawdzić co jest nie tak otrzymałam  to co niżej.

2026-07-26-20,11.jpg

Jak więc mam sprawdzić co jest nie tak? Przy ponownej próbie wystawienie wszystko się powtórzyło. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cztery_bez_atu oferta 18714780191 została usunięta ze względu niezgodność parametru stan z opisem tego przedmiotu. W opisie znajdowała się informacja: "Element wymontowany z naprawionego i nie odebranego po naprawie urządzenia", a parametr stan był określony jako nowy, co nie jest zgodne z naszym regulaminem. Jeśli nie możesz wystawić oferty przed "wystaw podobną", wystaw ją proszę całkowicie od nowa, ale uzupełnij poprawnie i spójnie te informacje. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@_HolaOla_  właśnie to poprawiłam a załączone zrzuty są efektem tego poprawienia.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cztery_bez_atu wystaw proszę tę ofertę od nowa, a nie przez opcję "wystaw podobną". 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów