Wprowadziliśmy kilka zmian w zakładce Mój asortyment
Dodaliśmy nowe komunikaty
Jeśli zakończymy ofertę, ponieważ była błędnie połączona z produktem – możecie sprawdzić szczegóły tego błędu. Aby to zrobić, kliknijcie [popraw błędy] przy wybranej ofercie. Zobaczycie wtedy na przykład informację o niepoprawnej kategorii dla danej oferty lub błędnym parametrze.
Możecie wyszukać kilka ofert jednocześnie
Teraz po numerach możecie wyszukać kilka ofert naraz. Aby to zrobić, wpiszcie te numery w okno wyszukiwarki i rozdzielcie je za pomocą spacji, przecinka, średnika lub kreski pionowej (|).
W okno wyszukiwarki możecie wpisać maksymalnie 3 tysiące znaków.
Zmieniliśmy widok zakładki
Zakładkę Mój asortyment wyświetlamy teraz domyślnie na całej szerokości ekranu – bez szarych marginesów po prawej i lewej stronie. Dzięki tej zmianie treści zawarte w sekcjach są bardziej czytelne i przejrzyste.
Jeśli chcecie, w każdej chwili możecie przywrócić poprzedni widok zakładki. Wystarczy, kliknąć opcję wczytaj domyślny widok (ikona ze strzałkami), którą znajdziecie w prawym górnym rogu – nad tabelą z ofertami.
❓ Czy możecie podzielić się opinią, co sądzicie o nowym widoku zakładki Mój asortyment?
Czy korzystacie z domyślnego widoku na całej szerokości ekranu?
Czy są inne zakładki, w których taka zmiana i poszerzenie ekranu, będzie dla Was przydatne?
Subiektywna ocena zmian:
1. Informacja czemu została zakończona - to spoko podejście
2. Wyszukanie kilku ofert jednocześnie ale po nr aukcji to dziwne rozwiązanie, które podejrzewam że mało kto będzie stosował, bo kto jest w stanie zapamiętać nr aukcji aby je wyszukać - bardziej fajnym i prostszym mogłoby być wyszukanie kilku ofert ale po różnych nazwach (słowach)
3. Widok zakładki wydaje się spoko - ale tutaj trzeba trochę popracować na tym widoku by konkretnie stwierdzić czy zmiany są na dobre
@la_nika nie zapomnijcie pochwalić się nowym cennikiem dostaw w ramach smart 🙄
@mdrogeria właśnie przyszedł mail, dobijania InPostu ciąg dalszy :)))
@Health___Beauty ciekawi mnie bardzo co by się stało jakby tak w jeden dzień wszyscy sprzedawcy wycofali z all.. Inpost , chyba paraliż na parę tygodni
@mdrogeria sugerujesz ze Allegro delivery by nie dźwignęło? :)))
@Health___Beauty skoro po zwykłym weekendzie trzykrotnie wzrasta na Gadane ilość wątków w temacie poślizgów ...
@mdrogeria nie zauważyliśmy takiej zależności, a gdyby po weekendzie trzykrotnie wzrastała liczba zgłoszeń na jakiś temat, na pewno zwróciłoby to naszą uwagę.
@la_nika a ja lubię się gapić i zauważyłem
@mdrogeria może trochę za długo się gapiłeś, jeśli zauważyłeś coś, co nie występuje 😉
@Firma-Polmer bardzo dziękuję za podzielenie się opinią!
Czy możesz dać znać, czy poszerzony widok przydałby się także w innych zakładkach, gdy już na nim popracujesz? 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
to ja poproszę o wyjaśnienie dlaczego nie mogę wznowić ofert:
18203240752 - komunikat "Wystąpił błąd - Kategoria oferty (258373) nie pasuje do kategorii produktu (5360)."
18269555282 - komunikat: Możliwe przyczyny: Oferta była połączona z niewłaściwym produktem, Usunęliśmy produkt z Katalogu, Oferta niewystawiona poprawnie jako zestaw. - nijak nie idzie wybrać innego produktu