anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co się dziej z widocznoscią ofert?

BIO-KIOSK
#11 Animator

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Branża spożywcza bezglutenowa
W kategorii supermarket widzę , że jest 66 aukcji
Na listingu widzę tylko 4 aukcje, naszej oczywiście nie ma

Tydzień temu na listingu np byla mąka , byla widoczna tylko nasza i w innym sklepie. Przez dwa dni skoczyla sprzedaz tej mąki i nagle na listingu wróciły inne sklepy (kilkanaście)

Mamy drastyczny spadek zamóweń

I co z tego, ze spełniamy wszystko warunki super sprzedawcy, jak są jakie boty, na które nie mamy wpływu

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

ELMIXAGD_pl
#13 Ambasador

Powiem Ci tak: po prostu wobec konkurencji masz za mało ofert. 

Piszesz: "w dwa dnia sprzedaliśmy towar z tej oferty w ilości, jaka schodzi w dwa tygodnie" - też tak czasem mam, a potem "kapucha"- swój limit sprzedaży wyczerpałem, sprzedają się oferty większych firm.

Z tych 700 aukcji - stwórz 3000 aukcji. Wtedy sprzedaż będzie większa. 

Ja chyba zacznę też tak robić - "duże firmy" mają wystawione nawet po kilkadziesiąt szt. tego samego przedmiotu. Nawet totalnie "zasrywają" katalog produktów Allegro mając tam kilkadziesiąt wpisów tego samego przedmiotu. Ale Allegro nic im nie zrobi, bo to duża firma.

oznacz moderatorów

kosmeteusz
#10 Popularyzator

Do tej pory klienci wiedzieli, że są inne oferty dzięki przyciskowi. Wchodzili w ofertę, żeby zobaczyć produkt. Ale wiedzieli już wtedy, że mogą porównać sprzedawców po zapoznaniu się z samym produktem.

Słabym kłamstwem jest, że chodzi o przejrzystość strony. Dodanie przycisku "dodaj do porównania" to udowadnia.

oznacz moderatorów

ELMIXAGD_pl
#13 Ambasador

Czytałem niedawno wypowiedź jednego sprzedawcy - jego oferty nie były widoczne na Allegro.

Powód: Allegro napisało, że testuje nowy format wyświetlania ofert. I sprawa "załatwiona", nie będą widoczne i już...

oznacz moderatorów