anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co się dzieje z Sales Center

kakabe_2007
#13 Ambasador

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Chyba jest jakaś awaria :

błędnie pokazywana jest wartość sprzedaży z dnia poprzedniego

W historii operacji nie można wybrać aktualnego miesiąca bo sierpień jest nieaktywny

Zamówienia z dnia wczorajszego z godz. 18:43 i 18:52 pojawiły się w systemie dopiero o godz: 20:44 i 20:52 (sprawdzałem konto o 20:10 i nie było żadnych zamówień)

Gdy chce się wybrać datę w historii operacji 17sierpnia to pokazuje się data 16 sierpnia czyli cały dzień do tyłu

oznacz moderatorów
36 ODPOWIEDZI 36

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @kakabe_2007, zgłosiłem pilnie sprawę, którą dziś opisujesz do odpowiedniego działu. Wrócę do tego wątku, gdy tylko otrzymam od niego odpowiedź.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kovek
#13 Ambasador

ja mam to samo pytanie ale odnośnie ciemnego motywu - dlaczego z miłego dla oka zrobiliście taki kontrastowy? Było lekko grafitowe tło, a teraz jest niemalże czarne, przez co po prostu źle się to ogląda i męczy wzrok (co jest zaprzeczeniem poprawnie zrobionego ciemnego motywu) 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @kovek. Czy możesz podesłać zrzut ekranu, który obrazuje jak dokładnie to u Ciebie wygląda?  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kovek
#13 Ambasador

No może z tą czernią przesadziłem, ale wcześniej kolor był po prostu szary, a teraz jest to o wiele bardziej kontrastowe i ciemniejsze. Co zabawne - gdy wejdzie się w zakładkę wiadomości, to kolor tła zmienia się na ten "poprawny". Dodaliście też masę zaokrąglonych rogów w wielu obszarach, pozostawiając niektóre dalej po staremu z ostrymi krawędziami. 😄  

Trochę to niespójne, bo motyw ciemny na allegro.pl się nie zmienił i dalej ma tę samą paletę. Wiem, że to duperela, ale jednak poprzednia paleta była bardziej przyjazna dla oka. 

2026-08-18 12_37_58.png

oznacz moderatorów

Markowociuchowo
#8 Zapaleniec

IMG_2654.jpeg

 Będzie to ogarnięte czy nie? Dalej 2h są poślizgu. Tu mi pokazuje, że do 21:59 mam wysłać paczkę. Poza tym straciłem jedno zamowienie z wczoraj, bo przez ten poślizg nie zdążyłem nadać paczki z Dpd, bo było i tak już po godzinie granicznej, a dzisiaj klient anulował, bo potrzebował na dziś rzecz.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Markowociuchowo przykro mi, ale wciąż pracujemy nad naprawą tego błędu, więc pozostaje czekać. 

Ola
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#13 Ambasador

@_HolaOla_ Trzeci dzień "pracujecie" a my mamy duży problem ......... 😞

oznacz moderatorów

SklepKubiko
#8 Zapaleniec

Czy wszyscy macie dalej opóźnienia w pojawianiu się zamówień w Sales Center? Na forum cisza i zaczynam myśleć, że tylko ja mam ten problem.

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@SklepKubiko  zamówienia pojawiają się w czasie rzeczywistym, po prostu godzina w sales center jest przesunięta o 2, jest to może upierdliwe ale nie generuje żadnych problemów 

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#13 Ambasador

@Health___Beauty Nie tylko zamówienia dotknięte są tym problemem - w historii operacji przesunięcie jest o 1 dzień. Gdy w kalendarzu znaczysz dzień który chcesz sprawdzić to pojawia się data o jeden dzień do tyłu - zaznaczasz 18 a pojawia się 17 .................

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@kakabe_2007  u mnie w historii operacji wszystko jest ok, nawet godzina prawidłowa 

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#13 Ambasador

@Health___Beauty U mnie tak się to wyświetla : Wybierana była data 23 sierpnia a pojawia się 22 sierpnia

Screenshot 2026-08-24 at 13-23-38 Środki i historia operacji Allegro Sales Center.png

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#13 Ambasador

@_HolaOla_ Nie wiem jak u innych ale u mnie problem występuje jeszcze w systemie operacyjnym WIN 7 w WIN 10 wszystko wyświetla się poprawnie. Może "odpowiedni zespół" weźmie to pod uwagę i ułatwi ta informacja pracę nad przywróceniem poprawnego działania Sales Center ?

oznacz moderatorów

SklepKubiko
#8 Zapaleniec

Czy coś się dzieje w tej sprawie? W dalszym ciągu zamówienia pojawiają się z 2 godzinnym opóźnieniem:(

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SklepKubiko przykro mi, ale sprawa jest nadal w toku. Muszę prosić Was o cierpliwość, jak tylko będziemy mieli dalsze wieści, damy znać. 

Alicja
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#13 Ambasador

@Syrena_zT Tak dla przypomnienia - "odpowiedni zespół" zmaga się z tym problemem już tydzień ...

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kakabe_2007 rozumiem frustrację natomiast niestety nie jestem w stanie przyspieszyć tego procesu. Zapewniam jednak, że zajmujemy się tym problemem.

Alicja
oznacz moderatorów