@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Chyba jest jakaś awaria :
błędnie pokazywana jest wartość sprzedaży z dnia poprzedniego
W historii operacji nie można wybrać aktualnego miesiąca bo sierpień jest nieaktywny
Zamówienia z dnia wczorajszego z godz. 18:43 i 18:52 pojawiły się w systemie dopiero o godz: 20:44 i 20:52 (sprawdzałem konto o 20:10 i nie było żadnych zamówień)
Gdy chce się wybrać datę w historii operacji 17sierpnia to pokazuje się data 16 sierpnia czyli cały dzień do tyłu
Cześć @kakabe_2007, zgłosiłem pilnie sprawę, którą dziś opisujesz do odpowiedniego działu. Wrócę do tego wątku, gdy tylko otrzymam od niego odpowiedź.
ja mam to samo pytanie ale odnośnie ciemnego motywu - dlaczego z miłego dla oka zrobiliście taki kontrastowy? Było lekko grafitowe tło, a teraz jest niemalże czarne, przez co po prostu źle się to ogląda i męczy wzrok (co jest zaprzeczeniem poprawnie zrobionego ciemnego motywu)
Cześć, @kovek. Czy możesz podesłać zrzut ekranu, który obrazuje jak dokładnie to u Ciebie wygląda?
No może z tą czernią przesadziłem, ale wcześniej kolor był po prostu szary, a teraz jest to o wiele bardziej kontrastowe i ciemniejsze. Co zabawne - gdy wejdzie się w zakładkę wiadomości, to kolor tła zmienia się na ten "poprawny". Dodaliście też masę zaokrąglonych rogów w wielu obszarach, pozostawiając niektóre dalej po staremu z ostrymi krawędziami. 😄
Trochę to niespójne, bo motyw ciemny na allegro.pl się nie zmienił i dalej ma tę samą paletę. Wiem, że to duperela, ale jednak poprzednia paleta była bardziej przyjazna dla oka.
Będzie to ogarnięte czy nie? Dalej 2h są poślizgu. Tu mi pokazuje, że do 21:59 mam wysłać paczkę. Poza tym straciłem jedno zamowienie z wczoraj, bo przez ten poślizg nie zdążyłem nadać paczki z Dpd, bo było i tak już po godzinie granicznej, a dzisiaj klient anulował, bo potrzebował na dziś rzecz.
@Markowociuchowo przykro mi, ale wciąż pracujemy nad naprawą tego błędu, więc pozostaje czekać.
@_HolaOla_ Trzeci dzień "pracujecie" a my mamy duży problem ......... 😞
Czy wszyscy macie dalej opóźnienia w pojawianiu się zamówień w Sales Center? Na forum cisza i zaczynam myśleć, że tylko ja mam ten problem.
@SklepKubiko zamówienia pojawiają się w czasie rzeczywistym, po prostu godzina w sales center jest przesunięta o 2, jest to może upierdliwe ale nie generuje żadnych problemów
@Health___Beauty Nie tylko zamówienia dotknięte są tym problemem - w historii operacji przesunięcie jest o 1 dzień. Gdy w kalendarzu znaczysz dzień który chcesz sprawdzić to pojawia się data o jeden dzień do tyłu - zaznaczasz 18 a pojawia się 17 .................
@kakabe_2007 u mnie w historii operacji wszystko jest ok, nawet godzina prawidłowa
@Health___Beauty U mnie tak się to wyświetla : Wybierana była data 23 sierpnia a pojawia się 22 sierpnia
@_HolaOla_ Nie wiem jak u innych ale u mnie problem występuje jeszcze w systemie operacyjnym WIN 7 w WIN 10 wszystko wyświetla się poprawnie. Może "odpowiedni zespół" weźmie to pod uwagę i ułatwi ta informacja pracę nad przywróceniem poprawnego działania Sales Center ?
Czy coś się dzieje w tej sprawie? W dalszym ciągu zamówienia pojawiają się z 2 godzinnym opóźnieniem:(
@SklepKubiko przykro mi, ale sprawa jest nadal w toku. Muszę prosić Was o cierpliwość, jak tylko będziemy mieli dalsze wieści, damy znać.
@Syrena_zT Tak dla przypomnienia - "odpowiedni zespół" zmaga się z tym problemem już tydzień ...
@kakabe_2007 rozumiem frustrację natomiast niestety nie jestem w stanie przyspieszyć tego procesu. Zapewniam jednak, że zajmujemy się tym problemem.