Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co tu jest grane z przewidywaną dostawą???
Ja deklaruję 24 godziny!
100% terminowych wysyłek w ocenie sprzedaży.
Inpost deklaruje dostawę następnego dnia!
A wy wyliczacie dostawę w poniedziałek towaru kupionego w we wtorek?
Zakupy robione w weekend ( wysyłka w poniedziałek) zawsze przewidywana dostawa we wtorek. Teraz pokazywało środę...
A ja siedzę i myślę, dlaczego tak mało się sprzedaje.
Jedno zamówienie ( zakup w podobnych godzinach) wyliczone na piątek drugie na poniedziałek???
1. Zamówienie nr e00615e0-d83b-11ef-b0d2-b7abf7c94f88
Deklaracja wysyłki 24 godziny.
Zakup 21 sty 2025, 22:11
Przewidywany czas dostawy pon., 27 sty 2025 paczkomaty inpost..
2. Zamówienie nr cbba9ba0-d837-11ef-b8b3-17cb7ee03b80
Zakup 21 sty 2025, 21:39
Przewidywany czas dostawy pon., 27 sty 2025 paczkomaty inpost..
3. Zamówienie nr 0aef0821-d82d-11ef-8334-eba2e921b511
Zakup 21 sty 2025, 20:22
Przewidywany czas dostawy pt., 24 sty 2025 paczkomaty inpost..
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@promolodz Zgodnie z informacjami, które już otrzymałeś, analizowane są dane z ostatnich 90 dni. O wszystkich czynnikach mających wpływ na przewidywany czas dostawy możesz przeczytać w artykule, który również wstawiła wcześniej Monika.
Zgodnie z tym co napisałem wcześnie... nie czytacie tego co jest w moich postach.
Przedstawiłem tam przykłady z listopada i grudnia oraz dane ze stycznia pokazujące, że nie mogło być drastycznych uchybień ponieważ wyliczenia były lepsze niż teraz.
Ostatni okres, czyli ostatnie 28 dni pokazuje bardzo wysoką skuteczność wysyłki więc powinna być tendencja do skracania przewidywanego czasu wysyłki a nie do tak drastycznego wydłużania.
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
... godziny graniczne ustawione, deklaracja 1 dzień i co?
i nic... sprzedaż zjechała prawie do 0.
Genialne allegro wylicza mi przewidywaną dostawę na piątek?
Dlaczego? Nikt nie udzielił mi odpowiedzi dlaczego.
Skuteczność wysyłki 99% z ostatnich 28 dni.
ALLEGRO NIE CHCE MI UDOSTĘPNIĆ DANYCH JAKOŚCI SPRZEDAŻY I SKUTECZNOŚCI WYSYŁEK Z GRUDNIA I LISTOPADA.
Olewane są telefoniczne i mailowe zgłoszenia.
Tu na forum moderatorzy też uważają, że temat tej zamknięty.
NIE JEST!!! Nikt nie udzielił mi konkretnej odpowiedzi co mam zrobić aby naprawić sytuację i uniknąć takich problemów w przyszłości.
@promolodz Daj spokój, tego nikt nie jest w stanie ogarnąć. Przestań tam zaglądać, będziesz zdrowszy 😎
Ja mogę tam nie zaglądać, ale te debilne wyliczenia widzą klienci i przestają kupować jeśli widzą dostawę za 5-6 dni.
Faktycznie towar może być w ciągu 2 dni u klienta. Ja deklaruję 24 godziny, inpost 1 dzień a allegro wylicza to na 5 dni
@promolodz To nie wiem dlaczego tak pokazuje. Ja mam ustawione wysyłka 1 dzień, bez rozbijania na formy dostawy, i do 13-14-tej pokazuje "dostawa jutro", a potem na następny dzień