@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
do wczoraj wszystko było ok, wczorajsze paczki nadane i odebrane przez kuriera prawidłowo a dziś taki fikołek ?
Cześć @Health___Beauty, przekazałem sprawę do odpowiedniego działu. Wrócę do tego wątku, gdy otrzymam odpowiedź. Z racji trwającego weekendu, czas odpowiedzi może się wydłużyć.
@matt_rose @Ok, cześć paczek Orlen nie była odebrana przez kuriera mimo zleceń podjazdu, część nieodebrana na czas z automatów ale zgłaszałam je do wykluczenia i dostałam mailowe potwierdzenie że zostały wykluczone z jakości więc nie wiem o co chodzi z tymi procentami
@Health___Beauty Dodałem te informacje do zgłoszenia, dziękuje.
Cześć @Health___Beauty, otrzymałem odpowiedź, że w tę sobotę (11.07.2026) 2 zamówienia były niewysłane na czas, co daje 82%: 44205200-745f-11f1-8c5e-f1101b7df00a oraz 90b2bae0-7464-11f1-b3c9-99d61cf3092c
@matt_rose te zamówienia były zgłaszane do wykluczenia
zostały nadane o 12:56, godzina graniczna to 13:45 - kurier odebrał kolejnego dnia więc z naszej strony wszystko na czas
@Health___Beauty Dla pewności zgłosiłem je ponownie do wykluczenia. Zmiany powinny być widoczne po najbliższym nocnym przeliczeniu.